reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ale młoda daje nam popalić znowu [emoji21] Ręce obydwóm nam odpadają, próbujemy wszelkich sposobów i już niby zasypia odkładamy ja a ona oczy jak 5 złotych, chwila spokoju i płacz...
Sorki że tak narzekam ale ona jest niereformowalna [emoji12] Różne sposoby by choć pospała chwilę... Zobacz załącznik 914913Zobacz załącznik 914914Zobacz załącznik 914915
Jaka ona fajna jak czytam o niej to jak o Ninusi. No charakterne te wrzesnioweczki.
My dzis konczymy 2 miesiace. Ninka zaczela wkladac piastki do buzi. Wczorajszy dzien bardzo spokojny. Spedzilysmy u kolezanki w Poznaniu i 6km spacerku zdobilysmy. Odrazu lepiej. No i kolki nie bylo zwiekszylam dicoflor i espumisan. Zobaczymt dzisiaj.

Załączniki

• IMG_20181108_152349_612.jpg
    IMG_20181108_152349_612.jpg
    271 KB · Wyświetleń: 114
to tak jak moj-czyje jak jest 2cm nad materacem i juz nie czeka na odlozenie, drze ryjka za wczasu :)
He he :) te dzieci to jakiś radar mają :D
Mój ostatnio śpi mi na rękach więc myślę odłożę do łóżeczka może pośpi i tylko się nachyliłam nad materacem nawet nie zdążyłam go położyć i już oczy jak 5 zł i rozgląda się :)

Bylismy na spacerze. Ksieciunio wyspany, najedzony i co? 50 metrow od furtki w ryk. To go wyjelam, zawinelam w kocyk i tak spacerowalismy. Wozek parzy w pupcie. Moj maz mowi, ze robi sie swiadomy i nie chce lezec. To fakt: na rekach byl zadowolony. Gapil sie. Do domu musialam zaniesc...
Jechalismy na bioderka. Jak sie rozkrzyczal, myslalam, ze plucka pekna. Byla awantura, bo maz chcial z nim takim jechac, a ja chcialam uspokoic. W koncu ucichl, ale w drodze powrotnej znowu plakal. Nie moge z nim po prostu. Czuje sie zaaresztowana :(
Moja kuzynka tak miała że mała co spacer darła się niesamowicie , przeszło kiedy nauczyła się siedzieć i teraz w spacerówce kocha jeździć i oglądać . Wiem że Ci ciężko ale wszystko minie tylko potrzeba czasu . Ściskam :)

Ale młoda daje nam popalić znowu [emoji21] Ręce obydwóm nam odpadają, próbujemy wszelkich sposobów i już niby zasypia odkładamy ja a ona oczy jak 5 złotych, chwila spokoju i płacz...
Sorki że tak narzekam ale ona jest niereformowalna [emoji12] Różne sposoby by choć pospała chwilę... Zobacz załącznik 914913Zobacz załącznik 914914Zobacz załącznik 914915
A na zdjęciach aniołek :)
Dobrze że masz męża i że może Cię wyręczyć chociaż na chwilkę .

reklama
Do góry