reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ale młoda daje nam popalić znowu [emoji21] Ręce obydwóm nam odpadają, próbujemy wszelkich sposobów i już niby zasypia odkładamy ja a ona oczy jak 5 złotych, chwila spokoju i płacz...
Sorki że tak narzekam ale ona jest niereformowalna [emoji12] Różne sposoby by choć pospała chwilę... Zobacz załącznik 914913Zobacz załącznik 914914Zobacz załącznik 914915
Jaka ona fajna jak czytam o niej to jak o Ninusi. No charakterne te wrzesnioweczki.
My dzis konczymy 2 miesiace. Ninka zaczela wkladac piastki do buzi. Wczorajszy dzien bardzo spokojny. Spedzilysmy u kolezanki w Poznaniu i 6km spacerku zdobilysmy. Odrazu lepiej. No i kolki nie bylo zwiekszylam dicoflor i espumisan. Zobaczymt dzisiaj.

Załączniki

• IMG_20181108_152349_612.jpg
    IMG_20181108_152349_612.jpg
    271 KB · Wyświetleń: 119
to tak jak moj-czyje jak jest 2cm nad materacem i juz nie czeka na odlozenie, drze ryjka za wczasu :)
He he :) te dzieci to jakiś radar mają :D
Mój ostatnio śpi mi na rękach więc myślę odłożę do łóżeczka może pośpi i tylko się nachyliłam nad materacem nawet nie zdążyłam go położyć i już oczy jak 5 zł i rozgląda się :)

Bylismy na spacerze. Ksieciunio wyspany, najedzony i co? 50 metrow od furtki w ryk. To go wyjelam, zawinelam w kocyk i tak spacerowalismy. Wozek parzy w pupcie. Moj maz mowi, ze robi sie swiadomy i nie chce lezec. To fakt: na rekach byl zadowolony. Gapil sie. Do domu musialam zaniesc...
Jechalismy na bioderka. Jak sie rozkrzyczal, myslalam, ze plucka pekna. Byla awantura, bo maz chcial z nim takim jechac, a ja chcialam uspokoic. W koncu ucichl, ale w drodze powrotnej znowu plakal. Nie moge z nim po prostu. Czuje sie zaaresztowana :(
Moja kuzynka tak miała że mała co spacer darła się niesamowicie , przeszło kiedy nauczyła się siedzieć i teraz w spacerówce kocha jeździć i oglądać . Wiem że Ci ciężko ale wszystko minie tylko potrzeba czasu . Ściskam :)

Ale młoda daje nam popalić znowu [emoji21] Ręce obydwóm nam odpadają, próbujemy wszelkich sposobów i już niby zasypia odkładamy ja a ona oczy jak 5 złotych, chwila spokoju i płacz...
Sorki że tak narzekam ale ona jest niereformowalna [emoji12] Różne sposoby by choć pospała chwilę... Zobacz załącznik 914913Zobacz załącznik 914914Zobacz załącznik 914915
A na zdjęciach aniołek :)
Dobrze że masz męża i że może Cię wyręczyć chociaż na chwilkę .

reklama
Do góry