reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Moich w ciąży maltretowałam bo ja ciągle naleśniki z pełnoziarnistych mąk serwowalam i pytali dyskretnie kiedy ja w końcu znów normalne zrobię hehe

Moja jak leży na mnie to kręci ta głowa i się rozgląda A jak tylko położę ja na płaskim to głowa pac i w ryk

U nas to samo[emoji5]

Mi pediatra to samo powiedziala tydzien temu na szczepieniu, ze ma czas do 3-go miesiaca i zeby duzo klasc na brzuchu (poskarzylam sie jej, ze slabo podnosi glowke).
Ortopeda na wizycie stwierdzila (ze 3 tyg.temu), ze tez ma lekka asymetrie i przepukline pepkowa (ponoc fizjologiczna) zeby klasc na brzuchu, a jak sie nie wyrowna to da skierowanie do fizjo.
Polozna mi zwracala uwage na rownomierna stymulacje - zeby w lozeczku klasc raz w jedna raz w druga strone, to samo na przewijaku, nosic raz na prawe, a raz na lewej rece. To powinno wyrownywac lekką asymetrie.

Ja dzis wlasnie zrobilam mini przemeblowanie, zeby w lozeczku mial swiat w te strone, w ktora nie bardzo chce sie odwracac;)

Moj tez krzywy. Wszyscy mowili, ze mam sie nie martwic, bo to minie, ale niestety nie minelo :/ zauwazylam przedwczoraj, ze juz ma nawet z jednej strony glowke bardziej plaska. We wtorek mamy szczepienia, wiec od razu poprosze zeby spojrzala jeszcze raz na niego i dala skierowanie gdzie trzeba.

No z główka to masakra. Najstarsza miała. Mimo ze gledzilam o tym lekarce. I jakoś na 4 mc miała szczepienie i było zastępstwo i mi się obsluchalo. Dopiero jak wyjaśniłam ze tamta mówiła ze ok i to minie to spokorniała i dała skierowanie na rehabilitacje.

reklama
Do góry