Ja kładę moja gwiazdę na mojej klacie i wtedy podnosi główkę , bo jak na macie albo na kocyku to mały cwaniak po walczy i zasypiaNo ale jak tu kłaść jak on po minucie leżenia na brzuchu wpada w histerie
Jak jest u mnie na brzuchu lub leży z poduszka pod brzuszkiem to podnosi a sam na brzuchu to nie
reklama
Adell1994
Fanka BB :)
Ja też się staram tyle że mój niczym nie zainteresowany jak leży na brzuchu . Tak się drze że zaraz cały czerwonyNo Moja mała tak potrafi od minuty do 2 minut tą głowę, ale dużo w ciągu dnia ja kładę i dużo rzeczy pokazuje ,żeby była zainteresowana. [emoji16] A co do konsultacji no to zawsze można skonsultować, nic nie zaszkodzi a może pomóc [emoji2]
Miałby lodydobrze że nie ma mrozu mleko by Ci zamarzło
KatarzynaCarmen
No to może mu się jeszcze zachce podnosić, głowę, ale nie zaszkodzi tego skonsultować [emoji6]Ja też się staram tyle że mój niczym nie zainteresowany jak leży na brzuchu . Tak się drze że zaraz cały czerwony
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Hmmm hmmm tu na forum jest wiecej chlopakow. Upominam sie w imieniu mojego jedynaka .
Haha, miałam tu na myśli że jedyny rudowłosy, co obecnie ma u pań wzięcie
Ale przystojniakow we wrześniu to był wysyp
KINDERBUENOO88
A po kim taki kolor ?
Kamil ma ciemny blond a ja mam swoje ciemne.. choć siostra mówi, że mu przejdzie bo to tylko w świetle takie są, ale ja tam w ciazy czułam ze będą rude.
Moj tez krzywy. Wszyscy mowili, ze mam sie nie martwic, bo to minie, ale niestety nie minelo :/ zauwazylam przedwczoraj, ze juz ma nawet z jednej strony glowke bardziej plaska. We wtorek mamy szczepienia, wiec od razu poprosze zeby spojrzala jeszcze raz na niego i dala skierowanie gdzie trzeba.
Do pediatry wziąć skierowanie i do fizjo. Ja już umówiona, Ania mi poradziła, żeby sprawdzić czy to nie wnm.Dziewczyny albo mam zwidy albo młody mi się w c zwija. Na lewa stronę gdzie z tym ? Wole od razu reagować jak coś dojrze ...
No ale jak tu kłaść jak on po minucie leżenia na brzuchu wpada w histerie
Jak jest u mnie na brzuchu lub leży z poduszka pod brzuszkiem to podnosi a sam na brzuchu to nie
Spróbujcie może kłaść na swojej klatce piersiowej brzuszkiem do siebie i układać się w pozycji półleżącej? Moja tak lubi.Ja też się staram tyle że mój niczym nie zainteresowany jak leży na brzuchu . Tak się drze że zaraz cały czerwony
reklama
D
Deleted member 180961
Gość
Kamil ma ciemny blond a ja mam swoje ciemne.. choć siostra mówi, że mu przejdzie bo to tylko w świetle takie są, ale ja tam w ciazy czułam ze będą rude.
Moja mama cala ciaze z moim bratem powtarzala „tylko zeby nie bylo rude”. No i tego, zgadnij jakie wlosy ma moj brachol [emoji23][emoji23]