reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mamusia nie cwiczy tatus sportowiec ...ja mu tego nie powiem co napisalyscie bo obrosnienw piora i tak teraz sie z niego model zrobil i sie przebiera haha...
Poza tym wzzyscy mysla ze to moj maz....masakra byoam u pediatry mala ewidentnie ma kolki jest na 50 centylu.
Mam znajoma polozna w centrum zdrowia u nas i mowie ze przybrala 300 gr na poersi w 3 tyg...i mnie zwalila z nog. Mam podac butle. No comment. A ja mam sie uzbrobic w cierpliwosc.

reklama
Właśnie śpi a smok wyleciał :)

Które babydream? Bo moje cienkie sa

Nie pamietam bo nie mam opakowania. Ale wyglądają tak

IMG_4987.JPG

IMG_4988.JPG

Załączniki

• IMG_4987.JPG
    IMG_4987.JPG
    224,2 KB · Wyświetleń: 373
  • IMG_4988.JPG
    IMG_4988.JPG
    275,1 KB · Wyświetleń: 376
reklama
Tez chciałam to napisać ale wolałam poczekać czy nie będziesz pierwsza :p
Jeszcze liczyłam na StarAnia :)
Tacy to od razu w oczy mi wpadają Hehe

Ja mam takie babydream są naprawdę cienkie ale nie wiem czy nie ceratowe za bardzo jeszcze się zastanowię które już na stałe będę kupować mam jeszcze na próbę te ekologiczne ale faktycznie cena z kosmosu

Załączniki

• DSC_2788.JPG
    DSC_2788.JPG
    1,3 MB · Wyświetleń: 122
  • DSC_2786.JPG
    DSC_2786.JPG
    815,4 KB · Wyświetleń: 123
  • DSC_2787.JPG
    DSC_2787.JPG
    756,8 KB · Wyświetleń: 106
Do góry