18grudzien
Fanka BB :)
TaaaaJa jestem wstydliwa [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TaaaaJa jestem wstydliwa [emoji14]
TakDziewczyny, czyli żadna z karmiących cyckiem jeszcze okresu nie dostała? Dobrze doczytałam?
Ja jestem wstydliwa [emoji14]
Zajęć dodatkowych tam nie ma. Ale jest to cena z wyżywieniem (śniadanie, II śniadanie, zupa, drugie danie i podwieczorek).No to do prywatnego nie sadzilam, ze tyle sie czeka. U nas do prywatnego to raczej od reki przyjmuja. Ja zapisalam do panstwowego. Cena rzeczywiscie atrakcyjna. To juz za wszystko? U nas za zlobek panstwowy z wyzywieniem, rada rodzicow i zajeciami dodatkowymi placilam 600 cos zl. A teraz to chyba ok 800 zl. Prywatne zaczynaja sie ok 1000 zl , wiec duzej roznicy nie ma.
Tacy to od razu w oczy mi wpadają Hehe
Ja mam takie babydream są naprawdę cienkie ale nie wiem czy nie ceratowe za bardzo jeszcze się zastanowię które już na stałe będę kupować mam jeszcze na próbę te ekologiczne ale faktycznie cena z kosmosu
Miałam i te i te. Te @KINDERBUENOO88 są lepsze, bardziej miękkie, mimo że grubsze. Te @Bajdelka35 są cieńsze, ale bardziej ceratowe.Nie pamietam bo nie mam opakowania. Ale wyglądają tak
Zobacz załącznik 914253
Zobacz załącznik 914254
O jak zapamiętała [emoji14] jakbym napisała jak i gdzie, to dopiero byłaby sensacja [emoji23]
Buahahaha myślę, że nie miałabyś takich możliwości, nawet jakby był
Dobra dobra, już cicho jestem [emoji14]
Ja na termo piekłamKtóra tu wrzucala ciasto marchewkowe? Pytam bo jest że pięć przez godzinę na 150 stopniach i nie wiem czy z termoobiegiem pieczęcie czy bez?
Chłop dzisiaj ubierał Kluske do spania .
Pajacyk tył na przód założył.
Tylko chłop tak potrafi, jak słowo daję
No no no !!!!!
Na plecach serduszko ozdobne i dekolt a pod szyją zatrzaski aż na brodę zachodziły
Tiaaaaaa