helenka_22
Fanka BB :)
Dzis w nocy nałożyłam polspiochy tył na przód.....Chłop dzisiaj ubierał Kluske do spania .
Pajacyk tył na przód założył.
Tylko chłop tak potrafi, jak słowo daję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzis w nocy nałożyłam polspiochy tył na przód.....Chłop dzisiaj ubierał Kluske do spania .
No no no !!!!!
Na plecach serduszko ozdobne i dekolt a pod szyją zatrzaski aż na brodę zachodziły
Tiaaaaaa
Dzieki może spróbujeJa na termo piekłam
Zatrzaski nie były wskazówka?Chłop dzisiaj ubierał Kluske do spania .
Ooo to jakiś fikasny ten pajacyk... zwracam honor za te zatrzaskiBo był pewny ze się z przodu zapina
Ja to w głos się śmiałam jak się skapnęłam z tym pajacykiem... Nie że złośliwie pisze
Ale w pełnym świetle ubierał a pajacyk położony serduszkiem do góry
Młodszy syn dzień w dzień zakłada koszulki tył na przód dlatego tak się śmiałam
Te, a w ogóle pokazałaś się w tym blondzie? Przegapiłam?
Chlopaki tak majaJa dziś przeżyłam cały dzień z dwójka dzieci i psem.. najgorsze, że przed Beniem i dziecko i psa trzeba było chronić [emoji85] choć i tak Tytus zaliczył lepe w brzuch.. ja współczuje mojej siostrze z tak żywym dzieckiem, on jest jak czołg, a na szafki wchodzi w sekundę nawet nie wiesz kiedy..
Oby mój był spokojniejszy
Zobacz załącznik 914349