reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Drogie mamy jakie macie doświadczenia z kolkami? Kiedy dziecko dostaje i jak sobie radzić?
U nas były przy starszym synu czyli 7lat temu. Nie pamiętam ile miał tygodni jak się zaczęły. Pamiętam pierwszy dzień był płacz od 12 w południe do wieczora do 19. Potem regularnie od 17 do 19... My podawaliśmy wtedy espumisan. Włączaliśmy suszarkę - szum trochę pomagał. Ogrzewalismy brzuszek ciepła pieluszka i masowalismy nosząc w pozycji kolkowej

reklama
Dwójki są na styk .... a mam dwie paczki zaczęte takie po 144 sztuki. Łącznie pewnie z 200 jeszcze. Może nie wyrośnie. Zużywa dużo dziennie a w nocy tez ze trzy mega mokre

hej, ja idę w środę na wizytę do swojego gin. też ciekawa jestem jak moje krocze, i te nacięcie sie zrosło. Przez tą lekarkę która powiedziała że ona nie daje mi pewnośći że to będzie dobrze zszyte się denerwuje :(
Czy wy coś kupowałyście lekarzom w podziękowaniu za prowadzenie ciąży? z tego co kojarzę seremida pisała że słodycze dałaś tak?

My kupilismy na probe 3, bo 2 sa na styk i czasami w nocy przelatuje siku bokiem- troche maja zapasu. Zakladam w dzien 2 a na noc 3.
Cyckuje od 2h albo i 3 z przerwami na rozmowe i spiewaniem. Niby w koncu zasnal, ale sie broni, wzdryga i rusza przez sen.
Meza mam przeziebionego. Dzisiaj spi w innym pokoju, mowie, zeby nie zblizal sie za bardzo do malego. Boje sie bardzo, zeby nie zarazil mi dziecka...:(
Edit: otworzyl oczy i zapalczywie wpil sie we mnie...syn, nie maz ;)
O losie! Chce juz sobie pojsc, juz jestem zmeczona tym cyckaniem, a dzisiaj wieczorem mamy powrorke "wielkiego zarcia" :(

reklama
My kupilismy na probe 3, bo 2 sa na styk i czasami w nocy przelatuje siku bokiem- troche maja zapasu. Zakladam w dzien 2 a na noc 3.
Cyckuje od 2h albo i 3 z przerwami na rozmowe i spiewaniem. Niby w koncu zasnal, ale sie broni, wzdryga i rusza przez sen.
Meza mam przeziebionego. Dzisiaj spi w innym pokoju, mowie, zeby nie zblizal sie za bardzo do malego. Boje sie bardzo, zeby nie zarazil mi dziecka...:(
Edit: otworzyl oczy i zapalczywie wpil sie we mnie...syn, nie maz ;)
O losie! Chce juz sobie pojsc, juz jestem zmeczona tym cyckaniem, a dzisiaj wieczorem mamy powrorke "wielkiego zarcia" :(

Moje dziecie zjadlo godzine temu i tez nie chce spac. Nawet juz swiatlo zgaszone, lezy u siebie z szumisiem, a dalej macha swoimi przeszczepami i chce gadac[emoji23] poki sie nie wyciszy to ja nie zasne, o losie :(
Moj maz cos tez marudzi, ze go rozklada, ale niestety do drugiego pokoju go nie wygonie, bo nie mamy [emoji23]

Do góry