reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A tak z innej beczki-uzywacie juz trójek?
Używam, ale z Dady, a one trochę mniejsze niż z innych firm.
hej, ja idę w środę na wizytę do swojego gin. też ciekawa jestem jak moje krocze, i te nacięcie sie zrosło. Przez tą lekarkę która powiedziała że ona nie daje mi pewnośći że to będzie dobrze zszyte się denerwuje :(
Czy wy coś kupowałyście lekarzom w podziękowaniu za prowadzenie ciąży? z tego co kojarzę seremida pisała że słodycze dałaś tak?
Dałam słodycze i flachę, ale tylko dlatego, że to lekarz z mojej pracy i nie brał ode mnie kasy przez całą ciążę, a wizyta u niego kosztuje 250 zł, więc chciałam się odwdzięczyć :)

A tak z innej beczki-uzywacie juz trójek?
My narazie dwójki :)
Jeszcze mam dwa opakowania po 80 szt. co dostaliśmy w prezencie i myślę że na spokojnie wykorzystamy :)
Tyle że u nas pampersów idzie ogrom , mały wczoraj przez dzień zrobił chyba z 7 kup , z tym że u niego każdy nawet mini kleks kończy się zmianą pieluchy bo parzy księcia w pupę :p

Moje dziecie zjadlo godzine temu i tez nie chce spac. Nawet juz swiatlo zgaszone, lezy u siebie z szumisiem, a dalej macha swoimi przeszczepami i chce gadac[emoji23] poki sie nie wyciszy to ja nie zasne, o losie :(
Moj maz cos tez marudzi, ze go rozklada, ale niestety do drugiego pokoju go nie wygonie, bo nie mamy [emoji23]
Mój S. wymiotuje także świetnie się sprawy mają . Pod moją opieką teraz niemowlak i chory facet .
To dopiero może być ciężka noc

reklama
Do góry