reklama
Używam, ale z Dady, a one trochę mniejsze niż z innych firm.A tak z innej beczki-uzywacie juz trójek?
Dałam słodycze i flachę, ale tylko dlatego, że to lekarz z mojej pracy i nie brał ode mnie kasy przez całą ciążę, a wizyta u niego kosztuje 250 zł, więc chciałam się odwdzięczyćhej, ja idę w środę na wizytę do swojego gin. też ciekawa jestem jak moje krocze, i te nacięcie sie zrosło. Przez tą lekarkę która powiedziała że ona nie daje mi pewnośći że to będzie dobrze zszyte się denerwuje
Czy wy coś kupowałyście lekarzom w podziękowaniu za prowadzenie ciąży? z tego co kojarzę seremida pisała że słodycze dałaś tak?
Adell1994
Fanka BB :)
My narazie dwójkiA tak z innej beczki-uzywacie juz trójek?
Jeszcze mam dwa opakowania po 80 szt. co dostaliśmy w prezencie i myślę że na spokojnie wykorzystamy
Tyle że u nas pampersów idzie ogrom , mały wczoraj przez dzień zrobił chyba z 7 kup , z tym że u niego każdy nawet mini kleks kończy się zmianą pieluchy bo parzy księcia w pupę
Adell1994
Mój S. wymiotuje także świetnie się sprawy mają . Pod moją opieką teraz niemowlak i chory facet .Moje dziecie zjadlo godzine temu i tez nie chce spac. Nawet juz swiatlo zgaszone, lezy u siebie z szumisiem, a dalej macha swoimi przeszczepami i chce gadac[emoji23] poki sie nie wyciszy to ja nie zasne, o losie
Moj maz cos tez marudzi, ze go rozklada, ale niestety do drugiego pokoju go nie wygonie, bo nie mamy [emoji23]
To dopiero może być ciężka noc
KINDERBUENOO88
Moj Kuba spi dalej, 6 godzina mija, oj to moze byc ciezka noc...
I jak tam noc ? Kuba miał senny dzień czy po prostu szybciej zrobił sobie noc ?
Współczuję. Dużo zdrówka dla faceta, a dla Ciebie cierpliwości!Mój S. wymiotuje także świetnie się sprawy mają . Pod moją opieką teraz niemowlak i chory facet .
To dopiero może być ciężka noc
kasiaczek89pl
Moja noc tez kiepska. Młodemu wyraźnie coś nie pasuje. Dobrze ze i tak za godzinę wstaje bo mnie już meczy to niby spanie.
KatarzynaCarmen
Dziewczynki chyba takie drobniutkie zazwyczaj od chłopaków, dlatego my później pampersy ,będziemy zmieniać [emoji16]My jeszcze w jedynkach. Ula ma chudą dupke
18grudzien
Dzień dobry od 3:30 witam nowy dniu szlak mnie jasny trafi i ciekawe jak długo tak pociągne z tym rozdarciuchem..... Córka robi kawe
reklama
18grudzien
Ja zakładamy trójkę na noc mam kilka paczek nr 2 co dostałam w prezencie ale już ostatnio kupiłem nr 3 i raczej chce wykończyć dwójkiA tak z innej beczki-uzywacie juz trójek?