reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Nacytowalam się i dupa - poznikalo wszystko. Pająka to chyba z parku przynioslam. Mały skurczybyk, a jednak za uchem dał radę dziabnąć [emoji14]
Mi wlasnie młody odpadł, mam nadzieję, że na noc już :D piękna dziś pogoda była, pół dnia na dworze ;)Zobacz załącznik 913949Zobacz załącznik 913950Zobacz załącznik 913953
Nienawidzę pająków, boję się ich [emoji37]
Miłek już taki fajny duży [emoji5] I fakt pogoda rozpieszcza [emoji846]

reklama
Nienawidzę pająków, boję się ich [emoji37]
Miłek już taki fajny duży [emoji5] I fakt pogoda rozpieszcza [emoji846]
Ja Tak samo , brzydzę się pająków.
Jak tylko jest gdzieś taki z grubym kadłubkiem to wołam mojego S. żeby przyszedł go zabić . Ostatnio podczas karmienia takiego zobaczyłam w nocy to myślałam że padnę na zawał . Najgorsze było to że nim mój S. się obudził i znalazł coś żeby go usunąć to już go nie było . I spędziliśmy chyba z godzinę z latarkami przeszukując pokój .

Mój mąż ma łuszczyce i to takie dziadostwo że już miałam obraz mojej dzidzia i tego świństwa....

No nic przyjemnego, moj tata tez ma i wyglada to bardzo nieladnie [emoji17] takze trzymam kciuki, zeby to byla tylko ciemieniucha [emoji5]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A tak z innej beczki-uzywacie juz trójek?
Ja na dwójkach jadę ale kto wie czy jak nie skończę dwójek które mam w domu to już 3 nie zacznę używać. Ja od początku tylko jedynki kupowałam łącznie 4 paczki po 46 (chyba) sztuk, 4 paczki dwójek dostałam, 2 paczki Dada i jedna już użyta paczka 64 sztuki, teraz leci druga i 2 paczki pampersów 43 sztuki.

Do góry