reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A ja, wstyd sie przyznac, po porannej pobudce na laktator (mialam b.twarda piers) cycanie, przebieranie i kawke inke, poszlam spac z malym i spalismy prawie do teraz. Znowu dzien mi uciekl. Musze zaczac klasc sie wczesniej, a nie po polnocy...
Maly je, kupa poszla w miedzyczasie, przebiore i biore sie za sniadanie i kawe :).
Wczoraj pisalyscie o zabawkach- ja mam caly pojemnik- troche moich maskotek, troche dostanych po dzieciach i troche nowych prezentow. Dzisiaj chce poprac te uzywane- chyba wrzuce do pralki na pranie reczne. Jak oczywiscie uda oderwac mi sie ssaka od piersi :)

Ostatnia edycja:
Dziś wysłaliśmy na to chłopców :tak:
Dostali kasę na bilety i popcorn i z męża siostrą do kina wybyli.
A my pojechaliśmy do Łodzi po jakąś część do auta i do Portu przy okazji. Z Ulą.
Wzięłam chustę więc przespała u mnie prawie całe zakupy.
:-p
Moja cała trójka była na tym 1 listopada z ciocią bardzo im się podobało

reklama
Zjadłam zupę dostałem od teściowej złota kobieta, zawiozlam męża do pracy, zrobilam dwa prania, poodkurzalam, nakarmie małego i pójdę na spacer i po starszego ten tydzień pogoda jak marzenie to jest listopad? Jak dla mnie bajka.... Buźka później zajze

Do góry