reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A ja, wstyd sie przyznac, po porannej pobudce na laktator (mialam b.twarda piers) cycanie, przebieranie i kawke inke, poszlam spac z malym i spalismy prawie do teraz. Znowu dzien mi uciekl. Musze zaczac klasc sie wczesniej, a nie po polnocy...
Maly je, kupa poszla w miedzyczasie, przebiore i biore sie za sniadanie i kawe :).
Wczoraj pisalyscie o zabawkach- ja mam caly pojemnik- troche moich maskotek, troche dostanych po dzieciach i troche nowych prezentow. Dzisiaj chce poprac te uzywane- chyba wrzuce do pralki na pranie reczne. Jak oczywiscie uda oderwac mi sie ssaka od piersi :)

Ostatnia edycja:
Dziś wysłaliśmy na to chłopców :tak:
Dostali kasę na bilety i popcorn i z męża siostrą do kina wybyli.
A my pojechaliśmy do Łodzi po jakąś część do auta i do Portu przy okazji. Z Ulą.
Wzięłam chustę więc przespała u mnie prawie całe zakupy.
:-p
Moja cała trójka była na tym 1 listopada z ciocią bardzo im się podobało

reklama
Zjadłam zupę dostałem od teściowej złota kobieta, zawiozlam męża do pracy, zrobilam dwa prania, poodkurzalam, nakarmie małego i pójdę na spacer i po starszego ten tydzień pogoda jak marzenie to jest listopad? Jak dla mnie bajka.... Buźka później zajze

Do góry