D
Deleted member 180961
Gość
Ej może to to.... pierwsze słyszę ale niech już lepiej będzie to...
Ciemieniucha moze wygladac wlasnie tak podobnie, biala albo zolta skorupa, troche podobne do luszczycy nie martw sie na zapas!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej może to to.... pierwsze słyszę ale niech już lepiej będzie to...
Dziewczyny, jak podac niemowlakowi 5 kropli Dicofloru? Karmie piersia. Nie chce mu otwierac buzi na sile, nie podaje butelki- jak to zrobic?
Dziewczyny moje maleństwo chyba ma łuszczyce... na to mi wygląda że dostał w spadku po tacie. Czym to smarować? Natłuszczamy póki co bo ma przy brwiach...A lekarz dopiero 14.11
Hejka 3lata są nierozlaczni baaardzo za sobą jak trojaczki
Chodzi o to, że różnica między bliźniaczkami i średniakiem to 3 lataNasza też ma na brwiach, Ale nie ruszamy tego.
O rany, ciężko było ? Już same bliźniaki to wyzwanie A co dopiero 3-letnie bliźniaki i noworodek. Naprawdę Ciebie podziwiam. Jak to jest np. z takim zasypianiem u bliźniaków, czy to jest tak że każde ma swój rytm czy faktycznie spały w tym samym czasie?
To oby nie bolało. Chociaż z drugiej strony to by ci ten brzydki kawałek blizny wycięli i ładnie od nowa zszyli.Ja dziś miałam pierwsza wizytę u ginekologa i trochę nie fajne wieści... okazało się że moje nacięcie w kroczu w pewnym momencie się w jednym miejscu rozeszlo i niefajnie się zrosło. Jakiś czas temu odwazylam się siebie tam obejrzeć i coś mi nie pasowalo. I dobrze przeczułam
Teraz mam zobaczyć i jak będzie mnie podczas seksu boleć, będą musieli mnie w szpitalu znów naciąć i na nowo zszyc, k******* .
Ja miziam po ustach i czekam aż się uśmiechnieDziewczyny, jak podac niemowlakowi 5 kropli Dicofloru? Karmie piersia. Nie chce mu otwierac buzi na sile, nie podaje butelki- jak to zrobic?
Chodzi o to, że różnica między bliźniaczkami i średniakiem to 3 lata .
To oby nie bolało. Chociaż z drugiej strony to by ci ten brzydki kawałek blizny wycięli i ładnie od nowa zszyli.
Dziewczyny, jak podac niemowlakowi 5 kropli Dicofloru? Karmie piersia. Nie chce mu otwierac buzi na sile, nie podaje butelki- jak to zrobic?