D
Deleted member 180961
Gość
Ej może to to.... pierwsze słyszę ale niech już lepiej będzie to...![]()
Ciemieniucha moze wygladac wlasnie tak podobnie, biala albo zolta skorupa, troche podobne do luszczycy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej może to to.... pierwsze słyszę ale niech już lepiej będzie to...![]()
Dziewczyny, jak podac niemowlakowi 5 kropli Dicofloru? Karmie piersia. Nie chce mu otwierac buzi na sile, nie podaje butelki- jak to zrobic?
Dziewczyny moje maleństwo chyba ma łuszczyce... na to mi wygląda że dostał w spadku po tacie. Czym to smarować? Natłuszczamy póki co bo ma przy brwiach...A lekarz dopiero 14.11
Hejka 3lata są nierozlaczni baaardzo za sobą jak trojaczki
Chodzi o to, że różnica między bliźniaczkami i średniakiem to 3 lataNasza też ma na brwiach, Ale nie ruszamy tego.
O rany, ciężko było ? Już same bliźniaki to wyzwanie A co dopiero 3-letnie bliźniaki i noworodek. Naprawdę Ciebie podziwiam.Jak to jest np. z takim zasypianiem u bliźniaków, czy to jest tak że każde ma swój rytm czy faktycznie spały w tym samym czasie?
To oby nie bolało. Chociaż z drugiej strony to by ci ten brzydki kawałek blizny wycięli i ładnie od nowa zszyli.Ja dziś miałam pierwsza wizytę u ginekologa i trochę nie fajne wieści... okazało się że moje nacięcie w kroczu w pewnym momencie się w jednym miejscu rozeszlo i niefajnie się zrosło. Jakiś czas temu odwazylam się siebie tam obejrzeć i coś mi nie pasowalo. I dobrze przeczułam
Teraz mam zobaczyć i jak będzie mnie podczas seksu boleć, będą musieli mnie w szpitalu znów naciąć i na nowo zszyc, k******* .
Ja miziam po ustach i czekam aż się uśmiechnieDziewczyny, jak podac niemowlakowi 5 kropli Dicofloru? Karmie piersia. Nie chce mu otwierac buzi na sile, nie podaje butelki- jak to zrobic?
Chodzi o to, że różnica między bliźniaczkami i średniakiem to 3 lata.
To oby nie bolało. Chociaż z drugiej strony to by ci ten brzydki kawałek blizny wycięli i ładnie od nowa zszyli.
Dziewczyny, jak podac niemowlakowi 5 kropli Dicofloru? Karmie piersia. Nie chce mu otwierac buzi na sile, nie podaje butelki- jak to zrobic?