reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Tak pato matka usypia dziecko a sama kawuche spija i ogląda Rodzinkę.pl :happy:
UCZTA SIĘ DZIEWOJE
Fajny sposób :) Mój w życiu by nie zasnął na brzuchu , jak go kładę i pokazuje książeczki , grzechotki to i tak kilka minut i zaraz ryk.
Za to marudził w domu , wystawiłam go w wózku na werandę i śpi już 1,5 godziny :)

Fajna ta kluska:)

Te Wasze dzieci takie ogarnięte..
Mojego nic nie interesuje, żadne zabawki, kontrasty Max 3 minuty, na brzuchu nie, w łóżeczku, rożku itp tez nie. Na raczkach tylko chodząc i śpiewając i tak z 2 h tylko się zatrzymam to płacz... nawet nie wiem jak go czymś zaciekawić:(
Teraz jak już nie mam pomysłu to cyc, ale wychodzi ze prawie ciagle w domu ma cyca...
No i kąpiel go relaksuje ale chyba nie będę go co chwile kąpać:p

Troszkę mi z tym ciężko bo on prawie 6 tygodni a my prawie żadnych interakcji
Miki też raczej średnio zainteresowany czymkolwiek..

Fajny sposób :) Mój w życiu by nie zasnął na brzuchu , jak go kładę i pokazuje książeczki , grzechotki to i tak kilka minut i zaraz ryk.
Za to marudził w domu , wystawiłam go w wózku na werandę i śpi już 1,5 godziny :)
Bo to trzeba trafić na odpowiedni moment A najlepiej robi to tata:) młoda też nie pobawi się na brzuchu ale jak już tak zaśnie to śpi i śpi. Ale to tak kładziemy tylko w dzień.

Ostatnia edycja:
reklama
Bo to trzeba trafić na odpowiedni moment A najlepiej robi to tata:) młoda też nie pobawi się na brzuchu ale jak już tak zaśnie to śpi i śpi. Ale to tak kładziemy tylko w dzień.
To mój na werandzie w wózku śpi jak zaklęty , już ponad 2 godziny . Tylko chodzę i zaglądam :)

Do góry