KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Glukoza wyszła mi rewelacyjnie
W nagrodę jadę do Biedry po cukierki Grześki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nigdy nie lubiłam ogórkowej
Goj fajne zdjęcieDo kompletu mikrofalówka się zdupcyła. Serio dobijcie mnie. Mikołaj ospały... Wszystko dupa.
Glukoza wyszła mi rewelacyjnie
Ch..j wie...Goj fajne zdjęcie
Jak się wali to po całości a kiedy gaz będzie???
Czaswm z głodu czasem ze złości. Jak wstaje to nie jest źle choć wiem jak to do d..y wygląda.Nie ma cukierków!!! Oddali na inny sklep- No skandal!
W ogóle chciałam małemu czapeczkę poprawić bo na oczy poleciała, dotykam go na czole a on mega dziura na środku głowy... co on odwodniony czy jak, ze mu się zapadło.. jadę szybko dać mu cyca bo nigdy tak nie miał..
A z cuksami fakt skandal w mojej Biedrze tu w ogóle ich nie ma dla mnie to może i lepiejNie ma cukierków!!! Oddali na inny sklep- No skandal!
W ogóle chciałam małemu czapeczkę poprawić bo na oczy poleciała, dotykam go na czole a on mega dziura na środku głowy... co on odwodniony czy jak, ze mu się zapadło.. jadę szybko dać mu cyca bo nigdy tak nie miał..
Nawodnij młodego. Poza tym w pozycji pionowej czy siedzącej bardziej widać. Na leżąco i spokojnego obejrzyjNie ma cukierków!!! Oddali na inny sklep- No skandal!