reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Zapomnialam o fotkach:
20181103_113508.jpg
20181103_113532.jpg

Załączniki

• 20181103_113508.jpg
    20181103_113508.jpg
    2,8 MB · Wyświetleń: 403
  • 20181103_113532.jpg
    20181103_113532.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 396
reklama
Fajna ta kluska:)

Te Wasze dzieci takie ogarnięte..
Mojego nic nie interesuje, żadne zabawki, kontrasty Max 3 minuty, na brzuchu nie, w łóżeczku, rożku itp tez nie. Na raczkach tylko chodząc i śpiewając i tak z 2 h tylko się zatrzymam to płacz... nawet nie wiem jak go czymś zaciekawić:(
Teraz jak już nie mam pomysłu to cyc, ale wychodzi ze prawie ciagle w domu ma cyca...
No i kąpiel go relaksuje ale chyba nie będę go co chwile kąpać:p

Troszkę mi z tym ciężko bo on prawie 6 tygodni a my prawie żadnych interakcji
A próbowałaś zabawki grające ? :)
Mojego też niewiele interesuje ale dostaliśmy taką grzechotkę co i gra i świeci i to mu pasuje :)
A leżenie na brzuchu to największa kara dla niego .

I jak sie Wam sprawdza? Naprawde da sie go podniesc do pozycji siedzacej? Jest bardzo ladny i zaluje, ze go sobie nie kupilam :)
My jesteśmy zadowoleni. Bralismy go nawet ostatnio do dziadków by mała miała gdzie się zdrzemnąć podczas obiadu. I ma łącznie 3 pozycje, ta siedząca do jedzenia jest według mnie w sam raz

Moj to najlepiej zeby z nim siedziec i machac grzechotka nad glowa.
Najbardziej martwi mnie podnoszenie glowy. Jak jest u mnie na rekach w pozycji do odbicia, to glowe az wydaje mi sie ze za bardzo podnosi, a na brzuchu nie chce i zaraz sie denerwuje.
Teraz dodatkowo polezal chwile na brzuchu i ma taka twarz czerwona jakby znowu cos go wysypalo i juz nie wiem, moze proszek go drazni [emoji53]
Mój z tym podnoszeniem główki identycznie . Jak go trzymam to tak mocno trzyma a na brzuszku chwilkę i zaraz nerwy

reklama
Do góry