reklama
Angelika89
Fanka BB :)
Adell1994
Mała damaStylówka z wczorajszych zakupów
I nowa zabawka. W pepco nabyłam, szeleści, grzechocze, jest czarno-biała i ma gryzak oraz metki.
Kluska oczarowana.
Pięknie ją ubierasz
Angelika89
Angelika89
Wydaje mi sie ze one sa jak 68. Bo ze smyka mamy ubrania 62 na styk, a z hm, 51015 i ca 68.74?! OMG!
Angelika89
Edit: zawyzona rozmiarowkaBorys dzis zalozyl body, ktore dostalismy przy rejestracji urodzin. Rozmiar 74 na styk jest. Chyba zanizona rozmiarowka. Macie takie?
Adell1994
A próbowałaś zabawki grające ?Fajna ta kluska
Te Wasze dzieci takie ogarnięte..
Mojego nic nie interesuje, żadne zabawki, kontrasty Max 3 minuty, na brzuchu nie, w łóżeczku, rożku itp tez nie. Na raczkach tylko chodząc i śpiewając i tak z 2 h tylko się zatrzymam to płacz... nawet nie wiem jak go czymś zaciekawić
Teraz jak już nie mam pomysłu to cyc, ale wychodzi ze prawie ciagle w domu ma cyca...
No i kąpiel go relaksuje ale chyba nie będę go co chwile kąpać
Troszkę mi z tym ciężko bo on prawie 6 tygodni a my prawie żadnych interakcji
Mojego też niewiele interesuje ale dostaliśmy taką grzechotkę co i gra i świeci i to mu pasuje
A leżenie na brzuchu to największa kara dla niego .
Carmi
Czerwcowa mama 2009
My jesteśmy zadowoleni. Bralismy go nawet ostatnio do dziadków by mała miała gdzie się zdrzemnąć podczas obiadu. I ma łącznie 3 pozycje, ta siedząca do jedzenia jest według mnie w sam razI jak sie Wam sprawdza? Naprawde da sie go podniesc do pozycji siedzacej? Jest bardzo ladny i zaluje, ze go sobie nie kupilam
Adell1994
Mój z tym podnoszeniem główki identycznie . Jak go trzymam to tak mocno trzyma a na brzuszku chwilkę i zaraz nerwyMoj to najlepiej zeby z nim siedziec i machac grzechotka nad glowa.
Najbardziej martwi mnie podnoszenie glowy. Jak jest u mnie na rekach w pozycji do odbicia, to glowe az wydaje mi sie ze za bardzo podnosi, a na brzuchu nie chce i zaraz sie denerwuje.
Teraz dodatkowo polezal chwile na brzuchu i ma taka twarz czerwona jakby znowu cos go wysypalo i juz nie wiem, moze proszek go drazni [emoji53]
reklama
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Najbardziej martwi mnie podnoszenie glowy. Jak jest u mnie na rekach w pozycji do odbicia, to glowe az wydaje mi sie ze za bardzo podnosi, a na brzuchu nie chce i zaraz sie denerwuje.
nasza tak samo