reklama
Adell1994
Fanka BB :)
Biedna , dużo zdrówkaPomijając wszystko dopadł mnie ROTA
Interesuje go jak się do niego gada cokolwiek. Ew. Kontrasty ale to na chwilę. Generalnie nie mamy jakichś za..stych interakcji. Jedynie to gadanie.Goj i Starania, Wasze dzieciaczki „najstarsze” stazem.. jak sie bawicie, na co dzieciaki wykazuja zainteresowanie i na jak dlugo?
Dajcie jakies wskazowki
Też się zastanawiałam nad tym zającem, ale narazie kupiłam jej z twj firmy pluszową książeczkę. Też szeleści, ma tasiemki i obrazki kontrastowe.Zapomnialam o fotkach:Zobacz załącznik 913273 Zobacz załącznik 913274
Na Youtube gdzieś filmik znalazłam, jak składają, więc wszystko w odwrotnej kolejności zrobiłam. Wyciągasz tę wkładkę. Później odczepiasz te dwie plastikowe podkówki, co trzymają w środku ten materiał. Na końcu odczepiasz te metalowe ramiona. One są na zatrzask i żeby je wyciągnąć trzeba metalowe kuleczki wcisnąć.A jak ściągasz ten zewnętrzny materiał? My też używany kupiliśmy ale tylko wkładkę wyciągałam.
Ej moja Martyna tylko od Mikiego i Miłka o 2 dni młodsza [emoji23]Goj i Starania, Wasze dzieciaczki „najstarsze” stazem.. jak sie bawicie, na co dzieciaki wykazuja zainteresowanie i na jak dlugo?
Dajcie jakies wskazowki
U nas króluje książeczka kontrastowa, karuzela i taki miś czerwono czarny z Canpola. Teraz dopiero wykazuje zainteresowanie misiami z maty.
Dużo zdrówka [emoji8]Pomijając wszystko dopadł mnie ROTA
Carmi
Czerwcowa mama 2009
To mój na werandzie w wózku śpi jak zaklęty , już ponad 2 godziny . Tylko chodzę i zaglądam
Haha, jakie rozne te dzieci. Nasza w wozku śpi ładnie ale tylko tak długo jak jest w ruchu. Werandowac na tarasie mogę się sama
D
Deleted member 180961
Gość
Może po prostu za ciepło ?
Moze byc z przegrzania? Kurcze nie wydaje mi sie zeby mial za cieplo, akurat byl w samym bodziaku :/
Może jak to u mnie położne mówią - takie kontaktowe krostki czyli od Twojego proszku do prania czy jakiegoś materiału wlasnie. U mnie jak mały miał trądzik to jak podrapał albo podrażnił leżąc na brzuchu i trąc buziakiem -to krostki były bardziej czerwoneMoze byc z przegrzania? Kurcze nie wydaje mi sie zeby mial za cieplo, akurat byl w samym bodziaku :/
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Też się zastanawiałam nad tym zającem, ale narazie kupiłam jej z twj firmy pluszową książeczkę. Też szeleści, ma tasiemki i obrazki kontrastowe.
Na Youtube gdzieś filmik znalazłam, jak składają, więc wszystko w odwrotnej kolejności zrobiłam. Wyciągasz tę wkładkę. Później odczepiasz te dwie plastikowe podkówki, co trzymają w środku ten materiał. Na końcu odczepiasz te metalowe ramiona. One są na zatrza
No ten królik u nas to od samego początku jedyne co ja interesowało i może się wpatrywać w niego aż się zmęczy hehe. On jeszcze szelesci.
Dzięki, udało mi się rozmontować w końcu i się pierze przewoziłam w nim ostatnio od dziadkow zupę ogórkowa i już się bałam że się porządnie wyprać nie da.
reklama
Nigdy nie lubiłam ogórkowejNo ten królik u nas to od samego początku jedyne co ja interesowało i może się wpatrywać w niego aż się zmęczy hehe. On jeszcze szelesci.
Dzięki, udało mi się rozmontować w końcu i się pierze przewoziłam w nim ostatnio od dziadkow zupę ogórkowa i już się bałam że się porządnie wyprać nie da.