reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Goj i Starania, Wasze dzieciaczki „najstarsze” stazem.. jak sie bawicie, na co dzieciaki wykazuja zainteresowanie i na jak dlugo?
Dajcie jakies wskazowki ;)

reklama
Goj i Starania, Wasze dzieciaczki „najstarsze” stazem.. jak sie bawicie, na co dzieciaki wykazuja zainteresowanie i na jak dlugo?
Interesuje go jak się do niego gada cokolwiek. Ew. Kontrasty ale to na chwilę. Generalnie nie mamy jakichś za..stych interakcji. Jedynie to gadanie.

Też się zastanawiałam nad tym zającem, ale narazie kupiłam jej z twj firmy pluszową książeczkę. Też szeleści, ma tasiemki i obrazki kontrastowe.

A jak ściągasz ten zewnętrzny materiał? My też używany kupiliśmy ale tylko wkładkę wyciągałam.
Na Youtube gdzieś filmik znalazłam, jak składają, więc wszystko w odwrotnej kolejności zrobiłam. Wyciągasz tę wkładkę. Później odczepiasz te dwie plastikowe podkówki, co trzymają w środku ten materiał. Na końcu odczepiasz te metalowe ramiona. One są na zatrzask i żeby je wyciągnąć trzeba metalowe kuleczki wcisnąć.

Ej moja Martyna tylko od Mikiego i Miłka o 2 dni młodsza [emoji23]
U nas króluje książeczka kontrastowa, karuzela i taki miś czerwono czarny z Canpola. Teraz dopiero wykazuje zainteresowanie misiami z maty.

Pomijając wszystko dopadł mnie ROTA
Dużo zdrówka [emoji8]

Moze byc z przegrzania? Kurcze nie wydaje mi sie zeby mial za cieplo, akurat byl w samym bodziaku :/
Może jak to u mnie położne mówią - takie kontaktowe krostki czyli od Twojego proszku do prania czy jakiegoś materiału wlasnie. U mnie jak mały miał trądzik to jak podrapał albo podrażnił leżąc na brzuchu i trąc buziakiem -to krostki były bardziej czerwone

Też się zastanawiałam nad tym zającem, ale narazie kupiłam jej z twj firmy pluszową książeczkę. Też szeleści, ma tasiemki i obrazki kontrastowe.

Na Youtube gdzieś filmik znalazłam, jak składają, więc wszystko w odwrotnej kolejności zrobiłam. Wyciągasz tę wkładkę. Później odczepiasz te dwie plastikowe podkówki, co trzymają w środku ten materiał. Na końcu odczepiasz te metalowe ramiona. One są na zatrza

No ten królik u nas to od samego początku jedyne co ja interesowało i może się wpatrywać w niego aż się zmęczy hehe. On jeszcze szelesci.

Dzięki, udało mi się rozmontować w końcu i się pierze :) przewoziłam w nim ostatnio od dziadkow zupę ogórkowa :D i już się bałam że się porządnie wyprać nie da.

reklama
No ten królik u nas to od samego początku jedyne co ja interesowało i może się wpatrywać w niego aż się zmęczy hehe. On jeszcze szelesci.

Dzięki, udało mi się rozmontować w końcu i się pierze :) przewoziłam w nim ostatnio od dziadkow zupę ogórkowa :D i już się bałam że się porządnie wyprać nie da.
Nigdy nie lubiłam ogórkowej :-D

Do góry