reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Czesc dziewczyny,
My jestesmy po szczepieniu 6w1 w srode. Wczorajszy dzien przezylismy bez wiekszych objawow choc na wieczor juz sie zaczynalo wzmozone marudzenie, dzisiaj od 5 rano-dramat. Tylko placz i lezenie przy cycku, teraz probujemy zasnac. To bedzie ciezki dzien. Nie mam doswiadczen ze szczepieniami-czy to normalne ze objawy zaczynaja sie po uplynieciu 24h od szczepienia? Dzieki za wymiane doswidczen!!

reklama
U nas grudzień to tak 6 Mikołajki, 9 starszy syn urodziny, 10 młodszy syn urodziny, gwiazdka, Bartek jak @GoJ syn imieniny obchodzi 21 kwietnia, starszy syn 18 lipca, ja zaś urodziny i imieniny w styczniu, z resztą grudzień i styczeń są dla mnie wyzwaniem bo najwięcej jakiś dni do świętowania [emoji18][emoji14][emoji12]
U Nas świętowanie zaczynamy z końcem listopada od urodzin Bartka, dwa dni później jest nasza rocznica ślubu (wcześniej w listopadzie jeszcze obchodziliśmy urodziny teścia i szwagra) no i nim się człowiek obejrzy Mikołajki i Wigilia, Sylwester i imieniny Kacpra a zaraz potem urodziny i imieniny mojego brata (w grudniu jest jeszcze rocznica ślubu brata i urodziny bratowej ale tego nie obchodzę :p ) no i po styczniu chwila oddechu i koniec lutego to imieniny mojego ojca urodziny teściowej i męża i szwagierki, pierwsze dni marca szwagier no a potem ja, potem kwiecień, dzień dziecka, urodziny mojej matki zaraz potem jej imieniny urodziny ojca no i Mikołaja :p także najspokojniejszy jest październik :D a tak to do zaj...ania.

Mój też już zaczyna gaworzyc jak mnie "zauważy" to coś produkcję ustami i jakieś dźwięki wypuszcza fajne to jest zaczyna się coś dziać....

Moi naszykowani na wycieczkę idą polazic jakieś zamki itp najważniejsze że się dotleniona i zmęcza :p już piore i jak ogarnę śniadanie to zacznę prasowac bo się naskladalo, mąż w domu jakiś długi ten tydzień...

U nas prezenty tylko dla dzieci już odeszlismy od tematu dorosłych, ja raczej kupię im po dużym pudełku Lego i będziemy mieć spokój bo lubią układać, lubią się tym bawić i zajmie im czas, dla synka mojej siostry chciała klocki drewniane i problem z głowy a na Mikołaja pierdoly i odrobina słodyczy...
U nas na mikołajki tylko to co w buty wchodzi :D

Czesc dziewczyny,
My jestesmy po szczepieniu 6w1 w srode. Wczorajszy dzien przezylismy bez wiekszych objawow choc na wieczor juz sie zaczynalo wzmozone marudzenie, dzisiaj od 5 rano-dramat. Tylko placz i lezenie przy cycku, teraz probujemy zasnac. To bedzie ciezki dzien. Nie mam doswiadczen ze szczepieniami-czy to normalne ze objawy zaczynaja sie po uplynieciu 24h od szczepienia? Dzieki za wymiane doswidczen!!
Tak nawet dwie doby po mogą wystąpić

U Nas świętowanie zaczynamy z końcem listopada od urodzin Bartka, dwa dni później jest nasza rocznica ślubu (wcześniej w listopadzie jeszcze obchodziliśmy urodziny teścia i szwagra) no i nim się człowiek obejrzy Mikołajki i Wigilia, Sylwester i imieniny Kacpra a zaraz potem urodziny i imieniny mojego brata (w grudniu jest jeszcze rocznica ślubu brata i urodziny bratowej ale tego nie obchodzę :p ) no i po styczniu chwila oddechu i koniec lutego to imieniny mojego ojca urodziny teściowej i męża i szwagierki, pierwsze dni marca szwagier no a potem ja, potem kwiecień, dzień dziecka, urodziny mojej matki zaraz potem jej imieniny urodziny ojca no i Mikołaja :p także najspokojniejszy jest październik :D a tak to do zaj...ania.

Matko bosko, idzie sie pogubic [emoji23]

reklama
Do góry