reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Czesc dziewczyny,
My jestesmy po szczepieniu 6w1 w srode. Wczorajszy dzien przezylismy bez wiekszych objawow choc na wieczor juz sie zaczynalo wzmozone marudzenie, dzisiaj od 5 rano-dramat. Tylko placz i lezenie przy cycku, teraz probujemy zasnac. To bedzie ciezki dzien. Nie mam doswiadczen ze szczepieniami-czy to normalne ze objawy zaczynaja sie po uplynieciu 24h od szczepienia? Dzieki za wymiane doswidczen!!

reklama
U nas grudzień to tak 6 Mikołajki, 9 starszy syn urodziny, 10 młodszy syn urodziny, gwiazdka, Bartek jak @GoJ syn imieniny obchodzi 21 kwietnia, starszy syn 18 lipca, ja zaś urodziny i imieniny w styczniu, z resztą grudzień i styczeń są dla mnie wyzwaniem bo najwięcej jakiś dni do świętowania [emoji18][emoji14][emoji12]
U Nas świętowanie zaczynamy z końcem listopada od urodzin Bartka, dwa dni później jest nasza rocznica ślubu (wcześniej w listopadzie jeszcze obchodziliśmy urodziny teścia i szwagra) no i nim się człowiek obejrzy Mikołajki i Wigilia, Sylwester i imieniny Kacpra a zaraz potem urodziny i imieniny mojego brata (w grudniu jest jeszcze rocznica ślubu brata i urodziny bratowej ale tego nie obchodzę :p ) no i po styczniu chwila oddechu i koniec lutego to imieniny mojego ojca urodziny teściowej i męża i szwagierki, pierwsze dni marca szwagier no a potem ja, potem kwiecień, dzień dziecka, urodziny mojej matki zaraz potem jej imieniny urodziny ojca no i Mikołaja :p także najspokojniejszy jest październik :D a tak to do zaj...ania.

Mój też już zaczyna gaworzyc jak mnie "zauważy" to coś produkcję ustami i jakieś dźwięki wypuszcza fajne to jest zaczyna się coś dziać....

Moi naszykowani na wycieczkę idą polazic jakieś zamki itp najważniejsze że się dotleniona i zmęcza :p już piore i jak ogarnę śniadanie to zacznę prasowac bo się naskladalo, mąż w domu jakiś długi ten tydzień...

U nas prezenty tylko dla dzieci już odeszlismy od tematu dorosłych, ja raczej kupię im po dużym pudełku Lego i będziemy mieć spokój bo lubią układać, lubią się tym bawić i zajmie im czas, dla synka mojej siostry chciała klocki drewniane i problem z głowy a na Mikołaja pierdoly i odrobina słodyczy...
U nas na mikołajki tylko to co w buty wchodzi :D

Czesc dziewczyny,
My jestesmy po szczepieniu 6w1 w srode. Wczorajszy dzien przezylismy bez wiekszych objawow choc na wieczor juz sie zaczynalo wzmozone marudzenie, dzisiaj od 5 rano-dramat. Tylko placz i lezenie przy cycku, teraz probujemy zasnac. To bedzie ciezki dzien. Nie mam doswiadczen ze szczepieniami-czy to normalne ze objawy zaczynaja sie po uplynieciu 24h od szczepienia? Dzieki za wymiane doswidczen!!
Tak nawet dwie doby po mogą wystąpić

U Nas świętowanie zaczynamy z końcem listopada od urodzin Bartka, dwa dni później jest nasza rocznica ślubu (wcześniej w listopadzie jeszcze obchodziliśmy urodziny teścia i szwagra) no i nim się człowiek obejrzy Mikołajki i Wigilia, Sylwester i imieniny Kacpra a zaraz potem urodziny i imieniny mojego brata (w grudniu jest jeszcze rocznica ślubu brata i urodziny bratowej ale tego nie obchodzę :p ) no i po styczniu chwila oddechu i koniec lutego to imieniny mojego ojca urodziny teściowej i męża i szwagierki, pierwsze dni marca szwagier no a potem ja, potem kwiecień, dzień dziecka, urodziny mojej matki zaraz potem jej imieniny urodziny ojca no i Mikołaja :p także najspokojniejszy jest październik :D a tak to do zaj...ania.

Matko bosko, idzie sie pogubic [emoji23]

reklama
Do góry