reklama
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
A u mnie juz sie nie kupuje prezentow, tylko najmlodszym dodatkowo od zeszlego roku obchodzimy swieta z moja i krzyska rodzina, wiec jest okolo 15 osob na wigilii, jakby kazdy mial kazdemu kupowac prezenty to bysmy poszli z torbami [emoji85] poszedl pomysl zeby zrobic losowanie jak w szkole, ze kazdy kupuje po jednym prezencie wylosowanej osobie, ale zobaczymy czy to wyjdzie [emoji1]
U mojego byłego tak było. Tam prezenty dla dzieci a reszta losowanie. Zawsze losowalismy na wszystkich świętych, był limit, że 100 zł prezent i Przyznam to była fajna opcja bo każdy coś dostał
KINDERBUENOO88
U nas grudzień to tak 6 Mikołajki, 9 starszy syn urodziny, 10 młodszy syn urodziny, gwiazdka, Bartek jak @GoJ syn imieniny obchodzi 21 kwietnia, starszy syn 18 lipca, ja zaś urodziny i imieniny w styczniu, z resztą grudzień i styczeń są dla mnie wyzwaniem bo najwięcej jakiś dni do świętowania [emoji18][emoji14][emoji12]
A którego stycznia masz urodziny ?
Bo ja 24
D
Deleted member 180961
Gość
Nadużywam "no" co drugi post zaczynam "no"
Tez mam z tym problem!!
D
Deleted member 180961
Gość
U mojego byłego tak było. Tam prezenty dla dzieci a reszta losowanie. Zawsze losowalismy na wszystkich świętych, był limit, że 100 zł prezent i Przyznam to była fajna opcja bo każdy coś dostał
A jak tam oko Tytusa? Bylas u lekarza czy zeszlo?
KINDERBUENOO88
Siedzę na tej glukozie... już godzina od wypicia a mnie mdli jak cholera
Dobrze, że Kamil ma wolne to wcześniej i małemu pobraliśmy krew na badania i ja spokojnie mogę sobie siedzieć a oni gdzieś poszli..
A później jedzieny wybrać bujaczek. Strasznie mnie ciekawi czy uda się coś dobrać, bierzemy testera
Dobrze, że Kamil ma wolne to wcześniej i małemu pobraliśmy krew na badania i ja spokojnie mogę sobie siedzieć a oni gdzieś poszli..
A później jedzieny wybrać bujaczek. Strasznie mnie ciekawi czy uda się coś dobrać, bierzemy testera
KINDERBUENOO88
A jak tam oko Tytusa? Bylas u lekarza czy zeszlo?
To oko zeszło.
Ogólnie wstyd się przyznać, ale to przez te jego pazury- musiał się zarysować bo następnego dnia została tylko taka cienka linia... ogólnie w jeden dzień zrobił sobie twarz jak Edward nozycoreki..
Wysypka została ale już mniejsza, wyglada to jak prosaki czy jakoś tak
AgulaK82
Ja 16 stycznia [emoji5]A którego stycznia masz urodziny ?
Bo ja 24
Nie no ja mam 25 marca mój brat 18 styczniaA którego stycznia masz urodziny ?
Bo ja 24
reklama
D
Deleted member 180961
Gość
To oko zeszło.
Ogólnie wstyd się przyznać, ale to przez te jego pazury- musiał się zarysować bo następnego dnia została tylko taka cienka linia... ogólnie w jeden dzień zrobił sobie twarz jak Edward nozycoreki..
Wysypka została ale już mniejsza, wyglada to jak prosaki czy jakoś tak
To najwazniejsze, ze nie bylo to nic powaznego. Alek tez sie co chwile drapie, nie nadazam z obcinaniem mu paznokci, bo rosna z predkoscia swiatla [emoji1]