reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ale widze poruszenie z ta pasta z makreli [emoji16] no byla pyszna!
A ja chcialam 5h snu i syn mi je sprezentował(no dobra, ciutke zabraklo!). Poszlismy spac o 23:00 i wlasnie lezymy juz w lozkach po nocnym cycku, idziemy dalej w kimono. Dobranoc [emoji5]

No Miki też pięknie spał szkoda tylko że od 16 do 00 :-D. Potem już tak fajowo nie było a gnom jeszcze nauczył się drzeć jak coś chce. Skończyło się lelowanie a zaczęło hardcorowe darcie paszczy gdy księciunio uzna że moja reakcja jest zbyt wolna lub gdy księciunio nie ma humoru. Poza tym jest najcudowniejszym dzieckiem na świecie. Właśnie je i sra jednocześnie. Zero kultury.
A ja msm nadzieję że dziś będę się dobrze czuć.

Wy piszecie o makreli a mi się wyświetla reklama makreli w puszce ! Hahaha między waszymi wpisami
A mnie klocków Cobi :-D. No ale jestem w trakcie poszukiwań prezentów bo staram się kupować je na raty już od listopada szczególnie że 22.11 Bartkowi ósemka stuknie. Potem Mikołajki i chyba nie będę kombinować i Miki będzie ego 6.12 miał imieniny. No i gwiazgka... A zaraz 6.01 Kacpra imieniny.

reklama
A mnie klocków Cobi :-D. No ale jestem w trakcie poszukiwań prezentów bo staram się kupować je na raty już od listopada szczególnie że 22.11 Bartkowi ósemka stuknie. Potem Mikołajki i chyba nie będę kombinować i Miki będzie ego 6.12 miał imieniny. No i gwiazgka... A zaraz 6.01 Kacpra imieniny.

Ja planuje większość prezentów tez szybciej kupić. Najlepiej w tym miesiącu i na black friday bo będą pierwsze zniżki a potem dopiero po świętach. Dobrze ze z częścią rodziny widzimy się w okolicach sylwestra to wtedy świąteczne prezenty kupuje już na wyprzedażach z 50% taniej:) taka ze mnie shopping quinn ( rok temu tak robiłam )

Do góry