A u nas ma być zimniej i deszczowo już od soboty.Ja miałam full wypas u teściowej łącznie w koalicji w stylu wiejskim bo rodzina męża przyjechała z Krakowa ze swojska kiełbasa, wedlina, bigosem itp
Fajny dziś dzień i pogoda piękna a pn i wt ma być 18 stopni
reklama
AgulaK82
Fanka BB :)
Cudownie wyglądasz, a synuś jak grzecznie do zdjęcia siedzi w foteliku [emoji5]My lecimy na spacer, wybierany kierunek park- by pies pobiegał.
A to ja z synem
Zobacz załącznik 912879
No leżę leżę i leżę...I spadam spać moje drogie nawet nic nie oglądam ty GoJ też idź już leżeć bo doczytałam że miałaś mega spine z teściem także jutro nowy dzień będzie duzo lepszy....
Moje dzieciaki jadą jutro na wycieczkę! Ja mam w planie prasowanie i trochę lenistwa z małym
Dlatego ja kupuję na bieżąco...Ja niestety mam tak samo
??? Dlaczego idiotycznie? Że niby te 10 cm to taka różnica?A tak poza tym to przyszła dziś do mnie chusta kółkowa i wtopiłam z tym zakupem jak sierota. Fakt ze dziewczyna pisała w opisie ze jej długość to 1,70 m ale ze standardowe chyba są 1,80m to pomyślałam ze te 10 cm w te czy w te to nieistotne. No i jest za krótka (((( da się założyć ale wyglada tak jakoś idiotycznie, a szkoda, bo jest śliczna.
Obudziłam go teraz o 20 na cycka pojadł i poprzeciągał się i śpi... Muszę wyluzować zamiast się martwić ale zwyczajnie dziś już chyba jestem zdołowana...Paprykę kroilam Minie!Ale mi się podoba ten post. Taki spokój od niego bije. Chyba sprawka męża Generalnie niepłodność laktacyjna jest niby pół roku, ale jest kilka obostrzeń. U mnie już poszło się paść przez tą 9-godzinna drzemkę Miłosza Ja też mam całą teczkę. Ostatnio rysowala mnie i Przemka i haslo: "mamusiu popatrz - tata ma na brzuszku jedno serduszko, bo kocha całą rodzinę, a ty masz więcej, bo kochasz wszystkich na świecie!"Oddychaj. Dasz radę, przetrwasz, Miki pewnie odsypia.Nie oglądałam, ale znam sprawę. To jeden z najgorszych szpitali na Śląsku, a dziewczyna była z mojego miasta. Moim zdaniem niekompetencja personelu i źle poprowadzony vbac...
Mhmm nie mówię że niemożliwe ale jednak dziwne... Jessssu na samą myśl o miesiączce chce mi się rzygać.Ja miałam okres zaraz po połogu. A karmiłam piersią. Także ten ......
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Bo ja to chyba taka 2m mieć w sumie powinnam. Chyba nawet 1,80 było by za mało.??? Dlaczego idiotycznie? Że niby te 10 cm to taka różnica?
Idiotycznie bo mało ten ogon zwisa
Może jak się jutro wystilizuje to zrobię zdjęcie bo dziś to wstyd się było pokazać hehe
No wszystko ładnie pięknie ale ja nie wiem co to za pasta A lubię makrela dawać przepisNo ja też z tym ogórkiem tylko kiszoniaka. I natkę pietruszki. K..wa ale mam ochotę na tę pastę.
reklama
No kupujesz makrelę (lub dorsza) wędzoną i wyciągasz z niej mięsko do miski. Jajko tzn. kilka ugotowanych na twardo kroisz w kostkę dodajesz majonez i pieprz. Ja to blenduję. Do takiej pasty dodaję albo drobro posiekaną cebulkę albo szczypiorek. Pół pęczka natki posiekanej (bo lubię i dobra na nerki) no i drobno w kostkę pokrojonego ogórka. Mieszam. I na kanapki. Czasem na kanapkę z taką pastą daje pomidorkaNo wszystko ładnie pięknie ale ja nie wiem co to za pasta A lubię makrela dawać przepis