reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
I spadam spać moje drogie nawet nic nie oglądam ty GoJ też idź już leżeć bo doczytałam że miałaś mega spine z teściem także jutro nowy dzień będzie duzo lepszy....

Moje dzieciaki jadą jutro na wycieczkę! Ja mam w planie prasowanie i trochę lenistwa z małym
No leżę leżę i leżę...

A tak poza tym to przyszła dziś do mnie chusta kółkowa i wtopiłam z tym zakupem jak sierota. Fakt ze dziewczyna pisała w opisie ze jej długość to 1,70 m ale ze standardowe chyba są 1,80m to pomyślałam ze te 10 cm w te czy w te to nieistotne. No i jest za krótka :((((( da się założyć ale wyglada tak jakoś idiotycznie, a szkoda, bo jest śliczna.
??? Dlaczego idiotycznie? Że niby te 10 cm to taka różnica?

Paprykę kroilam :pMinie!Ale mi się podoba ten post. Taki spokój od niego bije. Chyba sprawka męża :)Generalnie niepłodność laktacyjna jest niby pół roku, ale jest kilka obostrzeń. U mnie już poszło się paść przez tą 9-godzinna drzemkę Miłosza :pJa też mam całą teczkę. Ostatnio rysowala mnie i Przemka i haslo: "mamusiu popatrz - tata ma na brzuszku jedno serduszko, bo kocha całą rodzinę, a ty masz więcej, bo kochasz wszystkich na świecie!"Oddychaj. Dasz radę, przetrwasz, Miki pewnie odsypia.Nie oglądałam, ale znam sprawę. To jeden z najgorszych szpitali na Śląsku, a dziewczyna była z mojego miasta. Moim zdaniem niekompetencja personelu i źle poprowadzony vbac...
Obudziłam go teraz o 20 na cycka pojadł i poprzeciągał się i śpi... Muszę wyluzować zamiast się martwić ale zwyczajnie dziś już chyba jestem zdołowana...

reklama
No wszystko ładnie pięknie ale ja nie wiem co to za pasta A lubię makrela:D dawać przepis :)
No kupujesz makrelę (lub dorsza) wędzoną i wyciągasz z niej mięsko do miski. Jajko tzn. kilka ugotowanych na twardo kroisz w kostkę dodajesz majonez i pieprz. Ja to blenduję. Do takiej pasty dodaję albo drobro posiekaną cebulkę albo szczypiorek. Pół pęczka natki posiekanej (bo lubię i dobra na nerki) no i drobno w kostkę pokrojonego ogórka. Mieszam. I na kanapki. Czasem na kanapkę z taką pastą daje pomidorka:)

Do góry