Czyli już znalazłam odpowiedz.No ja daję jajka na twardo majonez natkę ogora i cebule lub szczypior
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli już znalazłam odpowiedz.No ja daję jajka na twardo majonez natkę ogora i cebule lub szczypior
Mniam mniam dziękuję za szczegółowy przepisNo kupujesz makrelę (lub dorsza) wędzoną i wyciągasz z niej mięsko do miski. Jajko tzn. kilka ugotowanych na twardo kroisz w kostkę dodajesz majonez i pieprz. Ja to blenduję. Do takiej pasty dodaję albo drobro posiekaną cebulkę albo szczypiorek. Pół pęczka natki posiekanej (bo lubię i dobra na nerki) no i drobno w kostkę pokrojonego ogórka. Mieszam. I na kanapki. Czasem na kanapkę z taką pastą daje pomidorka
Pycha Gosia ale mi narobiłaś smaka kurczę [emoji23]No kupujesz makrelę (lub dorsza) wędzoną i wyciągasz z niej mięsko do miski. Jajko tzn. kilka ugotowanych na twardo kroisz w kostkę dodajesz majonez i pieprz. Ja to blenduję. Do takiej pasty dodaję albo drobro posiekaną cebulkę albo szczypiorek. Pół pęczka natki posiekanej (bo lubię i dobra na nerki) no i drobno w kostkę pokrojonego ogórka. Mieszam. I na kanapki. Czasem na kanapkę z taką pastą daje pomidorka
Nic nie mów nawet nie wiesz jak mi się zachciałoPycha Gosia ale mi narobiłaś smaka kurczę [emoji23]
Ę nie u nas ten weekend bosko i najładniej właśnie pon i wtA u nas ma być zimniej i deszczowo już od soboty.
Śpij na to szybko zasnęłamNo leżę leżę i leżę...
Ja też karmie a myslam ze pospie [emoji39] bo specjalnie ja wczoraj później położyłam i karmilam, ale lipa obudziła się po 3h [emoji15]Mój właśnie spał 6,5 godz jest coraz lepiej ale wstaje głodny ciągnie ciągnie aż pusta flaszka będzie
To napisz ile spała w tym wielkim brzucholemMoje dziecko najadło się tak, że jej wielki, okrągły brzuch wywaliło i śpi od 20:30 [emoji16] mam nadzieję, że pośpi trochę