reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Leczo mmm sama bym zjadła ale nie ma komu zrobić [emoji85]
Ja w tym roku pierwszy raz zrobiłam warzywne ale tylko 6 słoików i teraz dosmażam kiełbaskę i gotowe. Moja mama miała dużo cukinii więc żal żeby się zmarnowała ale tylko 6 bo nie byłam pewna jak to się zawekuje i przestoi. Dziś pierwsza partia sprawdzona. Jest ok więc w przyszłym roku będzie produkcja jak warzywka beda

A tak poza tym to przyszła dziś do mnie chusta kółkowa i wtopiłam z tym zakupem jak sierota. Fakt ze dziewczyna pisała w opisie ze jej długość to 1,70 m ale ze standardowe chyba są 1,80m to pomyślałam ze te 10 cm w te czy w te to nieistotne. No i jest za krótka :((((( da się założyć ale wyglada tak jakoś idiotycznie, a szkoda, bo jest śliczna.

reklama
Dziewczyny wszystkie te nieprzespane noce miną. Serio. A do mnie wrócą, może nawet dziś ;) Miłosz normalnie budzi się co 2 godziny, dlatego tak dlugi sen to dla mnie święto. Wam też się przytrafi, a wszystko w końcu minie. "Wszystko mija, nawet najdłuższa żmija".
A ja w ramach wyrównania odcięłam sobie fragment opuszka kciuka i odkryłam, że muszę uzupełnić apteczkę.

Opatrunek z wkładki higienicznej i bandaża [emoji14] no i mój portret.Zobacz załącznik 912874Zobacz załącznik 912875
Ło matko Anka mięso mało krwiste było czy jak, że musiałaś sobie palucha obciąć [emoji12][emoji12][emoji12] A tak na serio współczuję [emoji53]
Portret 1 klasa [emoji16][emoji106]

Do góry