18grudzien
Fanka BB :)
Hmmm ahaTaki warszawski wymysł. Taki ala cukierek słodki w pergaminie zwinięty. Złotówkę kosztuje nie mogę ogarnąć jego fenomenu. To chyba tylko dla rodowitych warszawian
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmm ahaTaki warszawski wymysł. Taki ala cukierek słodki w pergaminie zwinięty. Złotówkę kosztuje nie mogę ogarnąć jego fenomenu. To chyba tylko dla rodowitych warszawian
BoskaA to nasza halloweenowa dynia
Ja miałam full wypas u teściowej łącznie w koalicji w stylu wiejskim bo rodzina męża przyjechała z Krakowa ze swojska kiełbasa, wedlina, bigosem itpJa dziś jak prawdziwa matka polka na obiad poczyniłam rosół a na drugie kurczaka w całości pieczonego.
U nas normalnie jednodaniowe obiady no ale dziś się postarałam
Na kolację kanapki z dżemem miałam. Panowie coś tam innego jedli.
Ale oczy.... BoskieA to nasza halloweenowa dynia
Maz oglądal szok ja wolałam nie patrzeć ale opowiedział mi szok naprawde szokDziewczyny oglądaliście program Uwaga , normalnie aż się poryczalam , jak to jest możliwe że w czasie porodu porodu umiera dziecko A kilka godzin umiera matka , bo oczywiście Polskie szpitale nie są w ogóle wyposażone w sprzęt ani w personel [emoji22]
Może być bo nie karmisz jak ja a ja już po okresie właśnieTo tak jak u mnie [emoji16] A dzisiaj chyba okres dostałam bo jakieś plamienia ale nie wiem czy to jest ten okres , jestem 7 tygodni po porodzie dzisiaj .
Ja ostatnio kupiłam makrele i zapomniałam zrobić i musiałam wyrzuci bo się przeterminowala , właśnie tak to że mną jest. Kupię coś A później wyrzucam bo nie chce mi się robić albo zapomnę, a jak nie mam to mam mega smaka np jak teraz [emoji39]
Ja ostatnio kupiłam makrele i zapomniałam zrobić i musiałam wyrzuci bo się przeterminowala , właśnie tak to że mną jest. Kupię coś A później wyrzucam bo nie chce mi się robić albo zapomnę, a jak nie mam to mam mega smaka np jak teraz [emoji39]