reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Joł wszystkim[emoji5]
Miałam zacytowane teksty do których miałam się odnieść i wszystko mi się pokasowało [emoji35]
Lecę z pamięci...

Jeżeli dojdzie do 1 seksu to pierwsze co muszę użyć żelu, bo po każdym porodzie jestem sucha jak Sahara [emoji23] I pierwsze co to gumki idą w ruch [emoji12]

@oluchapoducha Ty jesteś złoto nie człowiek [emoji7] dobro wraca [emoji7]
@GoJ chłopaki są boscy [emoji5][emoji16]
Wiem jak fajnie spotkać się z kimś z forum bo jak z młodszym synem w ciąży też byłam na jednym z podobnych portali to też spotkałam się z mamami gdy nasze dzieci miały po 10 miesięcy i fajnie było wymieniać się doświadczeniami [emoji5]

Między czasie mała mi zaczęła płakać i zapomniałam co miałam napisać [emoji53]

Ogólnie jestem padnięta [emoji21] A dziś długo spać nie pójdę bo siostra ma przyjechać z Poznania a wiem że będzie późno
M9ja gin mówi że koniecznie z żelem, bo jak jestem hormony odpowiedzialne za nawilżenia nie pracują jeszcze i stąd suchość.
Ja żelu nie nam jeszcze, a już mąż miał okazję powiedzieć że właśnie Sahara.. następnym razem muszę koniecznie kupić.

StarAnia u mnie gin widziała pęcherzyki 16milimetriw w jednym jajniku i pewnie stąd te pobolewania. Ale twierdzi że błona macicy jest tak cienka, że nawet gdyby to nie ma szans na zagniezdzenie . Ale w sumie nie zapytałam czy to na okres. Karmię często. Z D dostałam po roku od urodzin młodego.

reklama

Ha! Wyszedł na jaw stan Twojego uzębienia :p pokaż zdjęcie gdzie się śmiejesz z otwartą buzia :D:laugh2:

Fajowe, ja takie rysunki pierwsze dziecka zachowalam sobie i co jakiś czas do nich wracam A ostatnio nawet mojej 18-letniej chdzesnicy znalazłam :)

A kciuk do wesela się Zagoi :))

Trudny dzień za nami...
Od rana coś nie teges się czułam. Jak się okazało godzinę temu z powodu niskiego ciśnienia krwi. No ale od początku.
Czułam się do d..y. A tu nie zapiwiedziany wpada teść. Wpada z chrześnicą S. i dziadkiem pradziadkiem. Z obiadem i zaczyna mi się panoszyć... Wchodzę do mojej poltoraosobowej kuchni tzn. stoję w progu bo się nie mieszczę bo tam teść i jego brzuch i ten mi mówi co mam robić. Mówię że źle się czuję a on że na niego krzyczę ja żeby dał spokój bo serio nie mam ochoty na takie jazdy a ten coś tam "kr..a!" no to mówię "nie przeklinaj w moum domu" a ten jak się obruszył awanture zrobił pieprznął wszystkim i wyszedł obrażony. Po chwili zabrał chrześnicę i pradziadka wywalając jeszcze żale Sławkowi że niby w domyśle nie stanął po jego stronie a najlepiej żeby pokłócił się ze mną i pojechał do Otw. z nim i jeszcze jakiego flakona z nim zrobił. Suma summarum napsuł krwi dziś chyba wszystkim. Poszłam sobie na spacer na cmentarz. Kupiłam pańskiej skórki. Poszłam do matki.
Miki przed wyjściem z domu strasznie płakał...pospał się w wózku i kolejne zmartwienie bo śpi drugą godzinę jak suseł a ja sprawdzam czy nic mu nie jest. No k..wa zwariuję z tego wszystkiego...

M9ja gin mówi że koniecznie z żelem, bo jak jestem hormony odpowiedzialne za nawilżenia nie pracują jeszcze i stąd suchość.
Ja żelu nie nam jeszcze, a już mąż miał okazję powiedzieć że właśnie Sahara.. następnym razem muszę koniecznie kupić.

StarAnia u mnie gin widziała pęcherzyki 16milimetriw w jednym jajniku i pewnie stąd te pobolewania. Ale twierdzi że błona macicy jest tak cienka, że nawet gdyby to nie ma szans na zagniezdzenie . Ale w sumie nie zapytałam czy to na okres. Karmię często. Z D dostałam po roku od urodzin młodego.
Wy piszecie że TAM macie pustynie a ja mam normalnie LAS DESZCZOWY

reklama
Do góry