reklama
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Ja tak z innej beczki
Co robicie na kolacje? Brak mi jakichkolwiek pomysłów, w głowie pustki..
U nas były resztki enchiladas z wczoraj
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Nigdy ani nie próbowałam, ani nie słyszałam o pańskiej skórce. Jak to smakuje?Dwie rzeczy: cukierki Grześki i pańska skórka. W tej kolejności.
Mama7
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny.
My byliśmy na grobach we 4. Fakt alejki wąskie. 2 razy po drodze karmiłam Klaudię, raz na cmentarzu jednak mleko że sobą to komfort.
Wczoraj pierwszy raz zaliczyłam z m centrum handlowe. Kupiłam sobie kurtkę, Klaudia buty i rajstopki. Młoda cały czas się darła, ja ją nosiłam, mąż pchali wózek. Takie wyjście..
Wiciowa trzymaj kciuki za dietę.
Kinder ale super fotka
Kasia piękna sesja.
Chloe też nie lubię szczepień. Trzymam kciuki aby szybko wszystkovwrocilo do normy.
Olga piękny gest, jesteś wielka.
Uciekam spać póki Klaudia śpi
My byliśmy na grobach we 4. Fakt alejki wąskie. 2 razy po drodze karmiłam Klaudię, raz na cmentarzu jednak mleko że sobą to komfort.
Wczoraj pierwszy raz zaliczyłam z m centrum handlowe. Kupiłam sobie kurtkę, Klaudia buty i rajstopki. Młoda cały czas się darła, ja ją nosiłam, mąż pchali wózek. Takie wyjście..
Wiciowa trzymaj kciuki za dietę.
Kinder ale super fotka
Kasia piękna sesja.
Chloe też nie lubię szczepień. Trzymam kciuki aby szybko wszystkovwrocilo do normy.
Olga piękny gest, jesteś wielka.
Uciekam spać póki Klaudia śpi
Mama7
Taki warszawski wymysł. Taki ala cukierek słodki w pergaminie zwinięty. Złotówkę kosztuje nie mogę ogarnąć jego fenomenu. To chyba tylko dla rodowitych warszawianCo to jest pańska skórka ?
No ja też z tym ogórkiem tylko kiszoniaka. I natkę pietruszki. K..wa ale mam ochotę na tę pastę.A ja dodatkowo do pasty z makreli dodaje drobno posiekanego ogórka korniszonego
Jest jeszcze lepsza. Plus standard, cebulka
Carmi
Czerwcowa mama 2009
@Olka.fasolka i @KINDERBUENOO88 nieźle laski już z Was
A Twojego syna, @Olka.fasolka , to ja zaklepuje dla mojej, jak będzie kiedyś chciał wymienić sobie @GoJ na młodszy model naprawde sliczny chlopak
A Twojego syna, @Olka.fasolka , to ja zaklepuje dla mojej, jak będzie kiedyś chciał wymienić sobie @GoJ na młodszy model naprawde sliczny chlopak
To typowo Warszawskie/Mazowieckie. To taka mordoklejka głównie z cukru. Taki cukierek/guma rozpuszczalna z aromatem śmietanowym, waniliowym. Sprzedają ją głównie przy cmentarzach 1 listopada czaaaaaasem przed Wigilią.Co to jest pańska skórka ?
Chloe.Chloe
Potwierdzam. Robilam tez z tego przepisu i z kremem jest jeszcze lepsze mniamCiasto marchewkowe jest pycha !!!!!!
U mnie byl pozny obiad: gulasz z papryka, kasza jeczmienna, fasolka szparagowa z cukinia.
W piekarniku piecze sie plesniak- miala wpasc siostra, ale nie przyjedzie dzisiaj
reklama
No napisałam wyżej takie lepkie słodkie twarde ale uzależniająceNigdy ani nie próbowałam, ani nie słyszałam o pańskiej skórce. Jak to smakuje?