reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hejka.
Zabieracie jutro swoje dzieciaczki na cmentarze? Bo ponoć do skończenia przez dziecko roczku ponoć się nie powinno. Ale że niby dlaczego? Bo ja tego nie ogarniam.
Byłam dzisiaj z Julką zawieźć kwiaty do wazonów moim dziadkom. Jutro też będzie jeździć ze mną na każdy cmentarz i też nie wierzę w zabobony.

Nasze Halloween.
20181031_192649.jpg

Najgorszą robotę robi chłop - drąży dynię ;)

Załączniki

• 20181031_192649.jpg
    20181031_192649.jpg
    834 KB · Wyświetleń: 269
Kasiaczek- piekne zdjecia :)
@GoJ niezla dynia :)
@oluchapoducha :happy::happy2::happy:
Bylismy na szczepieniu- dla mnie okropny stres, malego trzymal tata (jak rodzic spokojny to i dziecko- u nas sie sprawdzilo. Leos malo plakal. Wzielismy 6w1, pneumokoki i rotawirusy. 6w1 kosztowalo 210, a rota 330 zl.
Teraz Leoś spi od dwóch godzin i juz sie martwię, ze zaszkodzily mu szczepionki :(. Nasz maluszek wazy już 4900 g i jest w 25 centylu - czyli prawie podwoił wagę (od najnizszej).

Ostatnia edycja:
Dziekuje za info o karuzelkach. Podoba mi sie Rain forest, ale nie wiem czy da sie ja zamontowac na koszu, a jeszcze nie rozlozylam lozeczka. Ktos pytal o ptaszka z maty Tiny love - ptaszek z opcja nagrywania jest w "zabawie na lace" - czekam na nia, jak dostane to sie podziele wrazeniami.
Postanowilam tez kupic lezaczek specjalnie do kuchni- mam zamiar go postawic na stole i moze dzieki temu bede mogla cos porobic w kuchni nie trzymajac Mlodego na rekach ;)
Ktos pytal o przykrywanie: Leoś zwykle spi w spiworku, jednak dodatkowo przykryty kocykiem tak do pasa, bo lubi cieplo, jak rodzice.

Kasiaczek- piekne zdjecia [emoji4]
@GoJ niezla dynia [emoji4]
@oluchapoducha :happy::happy2::happy:
Bylismy na szczepieniu- dla mnie okropny stres, malego trzymal tata (jak rodzic spokojny to i dziecko- u nas sie sprawdzilo. Leos malo plakal. Wzielismy 6w1, pneumokoki i rotawirusy. 6w1 kosztowalo 210, a rota 330 zl.
Teraz Leos spi od dwoch godzin i juz sie martwie, ze zaszkodzily mu szczepionki :(. Naz maluszek wazy juz 4900g i jest w 25centylu - czyli prawie podwoil wage (od najnizszej).

A gdzie szczepilas ?
I czy sama kupowałas czy mieli na stanie ?

reklama
Do góry