reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hej. Wpadłam na chwilę z męża telefonu. Przeczytałam tylko 5 stron wstecz. Kasiaczek piękne te zdjęcia jak z bajki. Kinderbueno fajnie że masz chrzestna pediatra, zawsze możesz o coś zapytać. Bajdelka fajnie że o mnie pomyślałaś jeszcze czekam na telefon z naprawy. Starania milek jak zawsze fajnie sievprezentuje na zdj. Resztę was serdecznie pozdrawiam ☺

Joł wszystkim[emoji5]
Miałam zacytowane teksty do których miałam się odnieść i wszystko mi się pokasowało [emoji35]
Lecę z pamięci...

Jeżeli dojdzie do 1 seksu to pierwsze co muszę użyć żelu, bo po każdym porodzie jestem sucha jak Sahara [emoji23] I pierwsze co to gumki idą w ruch [emoji12]

@oluchapoducha Ty jesteś złoto nie człowiek [emoji7] dobro wraca [emoji7]
@GoJ chłopaki są boscy [emoji5][emoji16]
Wiem jak fajnie spotkać się z kimś z forum bo jak z młodszym synem w ciąży też byłam na jednym z podobnych portali to też spotkałam się z mamami gdy nasze dzieci miały po 10 miesięcy i fajnie było wymieniać się doświadczeniami [emoji5]

Między czasie mała mi zaczęła płakać i zapomniałam co miałam napisać [emoji53]

Ogólnie jestem padnięta [emoji21] A dziś długo spać nie pójdę bo siostra ma przyjechać z Poznania a wiem że będzie późno

reklama
Do góry