reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Moje dziecko śpi od 17stej.. zdążyłam posprzątać, ogrzać i zjeść obiad, wyprasować pościel x2 i podwójne pranie młodego i teraz usiadłam i kurde mógłby już wstać a z drugiej strony tak dobrze się siedzi :):)

A to mój Halloweenowy chłopak :)

IMG_4883.jpg

Załączniki

• IMG_4883.jpg
    IMG_4883.jpg
    379,7 KB · Wyświetleń: 324
Moje dziecko śpi od 17stej.. zdążyłam posprzątać, ogrzać i zjeść obiad, wyprasować pościel x2 i podwójne pranie młodego i teraz usiadłam i kurde mógłby już wstać a z drugiej strony tak dobrze się siedzi :):)

Zobacz załącznik 912715
zazdroszczę ale sama jestem sibie winna - lenistwo.
A ty za rok będziesz mogła zrobić cudowny kalendarz z pięknymi zdjeciami Tymka dopasowanymi do każdego miesiąca roku.. Kiedyś gdy K. i B. Byli malutcy bawiłam się w takie sesje i właśnie co roku fundowałam dziadkom kalendarze ;)

Jaka fajna dynia :):)

Ja za rok się pomaluje i zrobię dynie :)
Szczerze to poza pierwszą ta jest najgorsza ale robiłam ją bez frajdy i z przymusu... Jestem tak przemęczona a nie chciałam starszaków zawieść... Ale i tak mam wyrzuty sumienia... Powinnam była się bardziej postarać... Chłopcy zaraz wyrosną z takich zabaw... Może za rok kiedy Miki też będzie bardziej kumaty zrobimy sobie dyńki takie full wypas. Przebierzemy się wszyscy i pójdziemy po sąsiadach ;)

Za szybko odpisała a ja jeszcze dopisałam :p.

Mieli na stanie czt sama kupowałas ?
Mieli na stanie i na ile sprawdziłam ceny szczepionek w necie, to narzutu nie mają dużego, więc nie warto biegać po skierowania, załatwiać szczepionek (tu jest ważne bardzo przechowywanie w odpowiednich warunkach). O cenach napisałam, bo była mowa na forum jak to wygląda w aptece i przychodni.
Pytaliśmy lekarkę i jest, jak pisałyście: można dostać receptę i kupić w aptece, najlepiej w dniu szczepienia (temperatura).
My pewnie jeszcze zaszczepimy na meningokoki, ale tu nie ma ograniczeń wieku dziecka jak w rota, dlatego na razie poszliśmy w rota.

Zobacz załącznik 912715
Wow no super model [emoji6] i dobry fotograf

reklama
Dziekuje za info o karuzelkach. Podoba mi sie Rain forest, ale nie wiem czy da sie ja zamontowac na koszu, a jeszcze nie rozlozylam lozeczka. Ktos pytal o ptaszka z maty Tiny love - ptaszek z opcja nagrywania jest w "zabawie na lace" - czekam na nia, jak dostane to sie podziele wrazeniami.
Postanowilam tez kupic lezaczek specjalnie do kuchni- mam zamiar go postawic na stole i moze dzieki temu bede mogla cos porobic w kuchni nie trzymajac Mlodego na rekach ;)
Ktos pytal o przykrywanie: Leoś zwykle spi w spiworku, jednak dodatkowo przykryty kocykiem tak do pasa, bo lubi cieplo, jak rodzice.

Nie bardzo się da bo ma taka śrubę. Bardziej so szczebelkow

Do góry