KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
W przychodni na Bielanach.
Za szybko odpisała a ja jeszcze dopisałam .
Mieli na stanie czt sama kupowałas ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W przychodni na Bielanach.
Zabobon. Ze niby dziecko umrze. Nie wiem jak można być niby katolikiem i wierzyć w to takie rzeczy.
No i zaliczone... Co roku powtarzam - nigdy więcej.
Zobacz załącznik 912716
@StarAnia. Malowałaś się a'la Dia De Los Muertos? Ja odpuściłam. Wyglądam tak i bez make-up
zazdroszczę ale sama jestem sibie winna - lenistwo.Moje dziecko śpi od 17stej.. zdążyłam posprzątać, ogrzać i zjeść obiad, wyprasować pościel x2 i podwójne pranie młodego i teraz usiadłam i kurde mógłby już wstać a z drugiej strony tak dobrze się siedzi
A to mój Halloweenowy chłopak
Zobacz załącznik 912715
Szczerze to poza pierwszą ta jest najgorsza ale robiłam ją bez frajdy i z przymusu... Jestem tak przemęczona a nie chciałam starszaków zawieść... Ale i tak mam wyrzuty sumienia... Powinnam była się bardziej postarać... Chłopcy zaraz wyrosną z takich zabaw... Może za rok kiedy Miki też będzie bardziej kumaty zrobimy sobie dyńki takie full wypas. Przebierzemy się wszyscy i pójdziemy po sąsiadachJaka fajna dynia
Ja za rok się pomaluje i zrobię dynie
Mieli na stanie i na ile sprawdziłam ceny szczepionek w necie, to narzutu nie mają dużego, więc nie warto biegać po skierowania, załatwiać szczepionek (tu jest ważne bardzo przechowywanie w odpowiednich warunkach). O cenach napisałam, bo była mowa na forum jak to wygląda w aptece i przychodni.Za szybko odpisała a ja jeszcze dopisałam .
Mieli na stanie czt sama kupowałas ?
Wow no super model [emoji6] i dobry fotografMoje dziecko śpi od 17stej.. zdążyłam posprzątać, ogrzać i zjeść obiad, wyprasować pościel x2 i podwójne pranie młodego i teraz usiadłam i kurde mógłby już wstać a z drugiej strony tak dobrze się siedzi
A to mój Halloweenowy chłopak
Zobacz załącznik 912715
Dziekuje za info o karuzelkach. Podoba mi sie Rain forest, ale nie wiem czy da sie ja zamontowac na koszu, a jeszcze nie rozlozylam lozeczka. Ktos pytal o ptaszka z maty Tiny love - ptaszek z opcja nagrywania jest w "zabawie na lace" - czekam na nia, jak dostane to sie podziele wrazeniami.
Postanowilam tez kupic lezaczek specjalnie do kuchni- mam zamiar go postawic na stole i moze dzieki temu bede mogla cos porobic w kuchni nie trzymajac Mlodego na rekach
Ktos pytal o przykrywanie: Leoś zwykle spi w spiworku, jednak dodatkowo przykryty kocykiem tak do pasa, bo lubi cieplo, jak rodzice.