reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Moje dziecko śpi od 17stej.. zdążyłam posprzątać, ogrzać i zjeść obiad, wyprasować pościel x2 i podwójne pranie młodego i teraz usiadłam i kurde mógłby już wstać a z drugiej strony tak dobrze się siedzi :):)

A to mój Halloweenowy chłopak :)

IMG_4883.jpg

Załączniki

• IMG_4883.jpg
    IMG_4883.jpg
    379,7 KB · Wyświetleń: 327
Moje dziecko śpi od 17stej.. zdążyłam posprzątać, ogrzać i zjeść obiad, wyprasować pościel x2 i podwójne pranie młodego i teraz usiadłam i kurde mógłby już wstać a z drugiej strony tak dobrze się siedzi :):)

Zobacz załącznik 912715
zazdroszczę ale sama jestem sibie winna - lenistwo.
A ty za rok będziesz mogła zrobić cudowny kalendarz z pięknymi zdjeciami Tymka dopasowanymi do każdego miesiąca roku.. Kiedyś gdy K. i B. Byli malutcy bawiłam się w takie sesje i właśnie co roku fundowałam dziadkom kalendarze ;)

Jaka fajna dynia :):)

Ja za rok się pomaluje i zrobię dynie :)
Szczerze to poza pierwszą ta jest najgorsza ale robiłam ją bez frajdy i z przymusu... Jestem tak przemęczona a nie chciałam starszaków zawieść... Ale i tak mam wyrzuty sumienia... Powinnam była się bardziej postarać... Chłopcy zaraz wyrosną z takich zabaw... Może za rok kiedy Miki też będzie bardziej kumaty zrobimy sobie dyńki takie full wypas. Przebierzemy się wszyscy i pójdziemy po sąsiadach ;)

Za szybko odpisała a ja jeszcze dopisałam :p.

Mieli na stanie czt sama kupowałas ?
Mieli na stanie i na ile sprawdziłam ceny szczepionek w necie, to narzutu nie mają dużego, więc nie warto biegać po skierowania, załatwiać szczepionek (tu jest ważne bardzo przechowywanie w odpowiednich warunkach). O cenach napisałam, bo była mowa na forum jak to wygląda w aptece i przychodni.
Pytaliśmy lekarkę i jest, jak pisałyście: można dostać receptę i kupić w aptece, najlepiej w dniu szczepienia (temperatura).
My pewnie jeszcze zaszczepimy na meningokoki, ale tu nie ma ograniczeń wieku dziecka jak w rota, dlatego na razie poszliśmy w rota.

Zobacz załącznik 912715
Wow no super model [emoji6] i dobry fotograf

reklama
Dziekuje za info o karuzelkach. Podoba mi sie Rain forest, ale nie wiem czy da sie ja zamontowac na koszu, a jeszcze nie rozlozylam lozeczka. Ktos pytal o ptaszka z maty Tiny love - ptaszek z opcja nagrywania jest w "zabawie na lace" - czekam na nia, jak dostane to sie podziele wrazeniami.
Postanowilam tez kupic lezaczek specjalnie do kuchni- mam zamiar go postawic na stole i moze dzieki temu bede mogla cos porobic w kuchni nie trzymajac Mlodego na rekach ;)
Ktos pytal o przykrywanie: Leoś zwykle spi w spiworku, jednak dodatkowo przykryty kocykiem tak do pasa, bo lubi cieplo, jak rodzice.

Nie bardzo się da bo ma taka śrubę. Bardziej so szczebelkow

Do góry