Że "kupy śmiechu" czy biotebaluW reklamie było że nie wolno karmiącej i ciezarnym tego stosować
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Że "kupy śmiechu" czy biotebaluW reklamie było że nie wolno karmiącej i ciezarnym tego stosować
DokładnieTo zależy jaka pogoda gdzie
CUUUUUUDOWNIE to wyszło!! ❤
.
W Niemczech mierzą dopiero 3 m-ce po porodzie przy cukrzycy ciążowej. Faktycznie u Ciebie wcześnie. Ja mam termin 20.12.No musi, ogolnie cukry mam dobre, ale dzisiejszy na czczo mnie zdziwil-98, pierwszy taki wysoki od porodu. Ale teraz jak dla mnie mierzenie cukrow nie ma sensu, czasem podjadam w nocy jak karmie, a w ciagu dnia posilki jem na raty.
Tym razem jest duzo gorzej, minelo dopiero 15 minut a mnie mega mdliii
Hejka. Dziś trochę autoreklamy będzie. Sesja świąteczna moich dzieci. Zobacz załącznik 912641Zobacz załącznik 912642Zobacz załącznik 912643Zobacz załącznik 912644Zobacz załącznik 912645
Piękne zdjęcia [emoji7]
Mi też kazali 3-4 miesiące po porodzie.W Niemczech mierzą dopiero 3 m-ce po porodzie przy cukrzycy ciążowej. Faktycznie u Ciebie wcześnie. Ja mam termin 20.12.
Ja jak robiłam mojemu zdjęcia na 1 miesiąc to mi się starszy syn innej rasy wbił, że też chce.
I dziś to samo, to robiłam im obu. Nic No muszę pamiętać, że mam dwójkę dzieci [emoji23][emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 912457
Zobacz załącznik 912458
Zobacz załącznik 912459
Zobacz załącznik 912460
Najważniejsze że słodycze sąMoje dzieci z innymi dziećmi poszły zbierać CUKIERKI albo robić PSIKUSY przynieśli słodycze i 2 zł![]()