reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hej. Zaraz Was nadrobie. My po spacerze. Spotkałam koleżankę i ona szok, że Miłosz taki duzy, mówi, że dalaby mu 3-4 miesiace swobodnie [emoji14] zaczynam szczerze zazdrościć mamom mniejszych dzieci - raz, że lekkie, dwa - kurcze, nie wiem czy przejezdzimy zimę w gondoli!

Ps. Mój calusnik ma murzyńskie wary <3

PPS. @Mama7 odnośnie kp ja na prawdę chętnie będę odpowiadać na priv, ale chyba nie mam siły walczyć z mitami na forum. Za bardzo są zakorzenione, moje słowa odbierane są jako atak, a nie chce się kojarzyć z agresją, ani jej wzbudzać [emoji4] tak jak piszesz. Karmienie dzieci to bardzo, bardzo drażliwy temat. My - mamy Polki - wyrażamy swoją miłość karmiąc dzieci. I to przez całe życie, przecież do teraz pewnie jak jedziecie do mamy, to ta zasypuje jedzeniem. No tak już mamy. Ale przez to, trudno w ogóle mówić o tym jakie tak na prawdę są różnice pomiędzy pokarmem naturalnym a mm. Takze pozwólcie, ze nie będę poruszać tego tematu nie pytana przez daną osobę personalnie. Zobacz załącznik 912593Zobacz załącznik 912594

Szkoda, bo zawsze z cudzego pytania kazda z nas mogla cos dla siebie wyciagnac [emoji4]
No i Miłek cudny chłopak :)

reklama
Jedyne to wczoraj wieczorem wybalsamowalam się aloesem, nie robiłam tego po ciazy jeszcze wiec jedyne co mogło być czymś innym
Może to to.
Myśmy dziś gościli @oluchapoducha .z mężem i Szymkiem. Miki dostał ślicznego bodziaka i dostaliśmy wałówk€. Nie muszę chyba pisać że Ola to cud kobieta? Szkoda że tak krótko byli. Jak Ola się zgodzi pokaże Wam zdjęcie jak się chłopcy relaksowali. Szymek był grzeczny jak aniołek. Miki dawał do pieca i cholernie mi wstyd że nie pomyslalam o prezencie dla malutkiego!
Super, że są tacy wspaniali ludzie!
Mam jedno zdjecie z chrzcin co mi mama wyslala. Jak bede miala od fotografa to sie pochwale. Nadrobilam was uff. Caly spacer z telefonem w reku :)
Ja też tak chodzę na spacery [emoji23] cały czas z tel

Więc tak. Kolanka muszą być wyżej niż pupa. Tutaj są niżej. Nóżki powinny być trochę bliżej siebie, tak, żeby malutka wspierała się o Ciebie kolanami. Plecki muszą sie układać w literkę C, a nie tak jak u dorosłych. No i podciągać
Malutki różowa chusta to taka zmyłka no dobra żartuje -akurat się taka trafiła w dobrej cenie dzięki będziemy dalej próbować i się uczyc. I jeśli pozwolisz dalej pytać o ocenę

Hejka. Dziś trochę autoreklamy będzie. Sesja świąteczna moich dzieci.
IMG_1582.JPG
IMG_1583.JPG
IMG_1584.JPG
IMG_1585.JPG
IMG_1586.JPG

Załączniki

• IMG_1582.JPG
    IMG_1582.JPG
    199,8 KB · Wyświetleń: 390
  • IMG_1583.JPG
    IMG_1583.JPG
    221,4 KB · Wyświetleń: 381