D
Deleted member 180961
Gość
Hej. Zaraz Was nadrobie. My po spacerze. Spotkałam koleżankę i ona szok, że Miłosz taki duzy, mówi, że dalaby mu 3-4 miesiace swobodnie [emoji14] zaczynam szczerze zazdrościć mamom mniejszych dzieci - raz, że lekkie, dwa - kurcze, nie wiem czy przejezdzimy zimę w gondoli!
Ps. Mój calusnik ma murzyńskie wary <3
PPS. @Mama7 odnośnie kp ja na prawdę chętnie będę odpowiadać na priv, ale chyba nie mam siły walczyć z mitami na forum. Za bardzo są zakorzenione, moje słowa odbierane są jako atak, a nie chce się kojarzyć z agresją, ani jej wzbudzać [emoji4] tak jak piszesz. Karmienie dzieci to bardzo, bardzo drażliwy temat. My - mamy Polki - wyrażamy swoją miłość karmiąc dzieci. I to przez całe życie, przecież do teraz pewnie jak jedziecie do mamy, to ta zasypuje jedzeniem. No tak już mamy. Ale przez to, trudno w ogóle mówić o tym jakie tak na prawdę są różnice pomiędzy pokarmem naturalnym a mm. Takze pozwólcie, ze nie będę poruszać tego tematu nie pytana przez daną osobę personalnie. Zobacz załącznik 912593Zobacz załącznik 912594
Szkoda, bo zawsze z cudzego pytania kazda z nas mogla cos dla siebie wyciagnac [emoji4]
No i Miłek cudny chłopak