reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hej. Zaraz Was nadrobie. My po spacerze. Spotkałam koleżankę i ona szok, że Miłosz taki duzy, mówi, że dalaby mu 3-4 miesiace swobodnie [emoji14] zaczynam szczerze zazdrościć mamom mniejszych dzieci - raz, że lekkie, dwa - kurcze, nie wiem czy przejezdzimy zimę w gondoli!

Ps. Mój calusnik ma murzyńskie wary <3

PPS. @Mama7 odnośnie kp ja na prawdę chętnie będę odpowiadać na priv, ale chyba nie mam siły walczyć z mitami na forum. Za bardzo są zakorzenione, moje słowa odbierane są jako atak, a nie chce się kojarzyć z agresją, ani jej wzbudzać :) tak jak piszesz. Karmienie dzieci to bardzo, bardzo drażliwy temat. My - mamy Polki - wyrażamy swoją miłość karmiąc dzieci. I to przez całe życie, przecież do teraz pewnie jak jedziecie do mamy, to ta zasypuje jedzeniem. No tak już mamy. Ale przez to, trudno w ogóle mówić o tym jakie tak na prawdę są różnice pomiędzy pokarmem naturalnym a mm. Takze pozwólcie, ze nie będę poruszać tego tematu nie pytana przez daną osobę personalnie. Zobacz załącznik 912593Zobacz załącznik 912594
Faktycznie ciekawe czy dacie radę przejeździć zimę w gondoli bo Miłosz jak się rozłoży to zajmuje już prawie całą :)

reklama
Myśmy dziś gościli @oluchapoducha .z mężem i Szymkiem. Miki dostał ślicznego bodziaka i dostaliśmy wałówk€. Nie muszę chyba pisać że Ola to cud kobieta? Szkoda że tak krótko byli. Jak Ola się zgodzi pokaże Wam zdjęcie jak się chłopcy relaksowali. Szymek był grzeczny jak aniołek. Miki dawał do pieca i cholernie mi wstyd że nie pomyslalam o prezencie dla malutkiego!
Ola piękny gest , dobro wraca :)
Oby było więcej ludzi o tak dobrym sercu :)

Myśmy dziś gościli @oluchapoducha .z mężem i Szymkiem. Miki dostał ślicznego bodziaka i dostaliśmy wałówk€. Nie muszę chyba pisać że Ola to cud kobieta? Szkoda że tak krótko byli. Jak Ola się zgodzi pokaże Wam zdjęcie jak się chłopcy relaksowali. Szymek był grzeczny jak aniołek. Miki dawał do pieca i cholernie mi wstyd że nie pomyslalam o prezencie dla malutkiego!
Kurde a właśnie dzisiaj o niej myślałam niech szybko naprawiać ten telefon

Mam jedno zdjecie z chrzcin co mi mama wyslala. Jak bede miala od fotografa to sie pochwale. Nadrobilam was uff. Caly spacer z telefonem w reku :)

Załączniki

• e969406a-.jpg
    e969406a-.jpg
    163,3 KB · Wyświetleń: 154
reklama
Przychodnia. Patrzą na mnie jak na pojeba. A tu dzieciak śpiochy body kombinezon koc gruby Pielucha przykryty. Kolejny to samo. Kurde 20 stopni jest. Młody miał sweter ale w środku zdjęłam. I tyle. Żadne koce pieluchy
Mój też dzisiaj body z długim , spodenki i bluza :) teraz okryłam mu nóżki kocem bo chłodno już . A byliśmy w mieście to babeczka z bliźniakami była i te ich dzieci w takich grubych śpiworach
Ej ja używam śpiworka [emoji23] ale bardzo cienko ubieram do środka, bo u nas dalej wichura.

Do góry