kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Mam plan dziś załatwić gaz
Powodzenia Gosia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam plan dziś załatwić gaz
No ja Gosiu jak Ty 18x2 [emoji12]Chyba tak... Babcie trypcie i Mati jeszcze.
Powodzenia [emoji110]Mam plan dziś załatwić gaz
Ja też nie cierpię wiatru, oby bo kurcze nie lubię kisić młodej w domu [emoji21]Jeszcze dziś i ma przechodzić podobno. Ja nie cierpię wiatru
Że jesteśmy stare ale jareja jestem starsza.
Co to znaczy babcie trypcie?
I to już mają być babcie??No ja Gosiu jak Ty 18x2 [emoji12]
Laski jeżeli dzieciom kupujemy śpiworki to sobie też kupimy i zima nam nie będzie straszna [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Link do: Butyk.pl link do krótkiego filmiku na wybiegu [emoji23]Zobacz załącznik 912001
Mi skrupulatnie wypełniają. Obwody, jakieś odruchy, badanie całego ciałka typu skóra, brzuszek.Jeśli nie bierzesz żelaza to może zrób sobie badanie na krew utajoną w kale. Jeśli nie jesz dużo buraków to taka czarna nie powinna być chyba.
Biorę żelazo bo mi wyszła niedokrwistosc.. wiec może to to
Dobrze że nie miał gorączkiMój jeszcze nie swój po szczepieniu no ale 2 dni może być inny także... A i tak tragedii nie ma. Nie dostał temperatury. Moi tamci wieczorem po szczepieniu zawsze mieli.