Adell1994
Fanka BB :)
BoskiSorry za dzisiejszy spam ale no zakochalam sie w tym dziamdziaku!! [emoji7][emoji1]
Zobacz załącznik 911958
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
BoskiSorry za dzisiejszy spam ale no zakochalam sie w tym dziamdziaku!! [emoji7][emoji1]
Zobacz załącznik 911958
Mój ma taki sam brzuszekMoze jak przejda wzdecia to i brzuszek bedzie ladniejszy
U nas też wieje niesamowicie , oby trochę przeszło do południa bo spacer trzeba zaliczyćHejka o 4 rano [emoji12] Nie śpię bo u mnie takie wiatrzycho że masakra [emoji15] A miało być lepiej [emoji30] Moja księżniczka śpi więc spadam też spać. [emoji42]
Ja jestem bo spać nie mogę przez te wiatrzycho ale kurcze temperatura powietrza 14 stopni o 5 rano [emoji15]A co to nikogo nie było ? U mnie już 3 pobudka dzisiaj , mały leży i gada do misia ja czekam aż zaśnie i też bym jeszcze chętnie pospała
No właśnie....Ej. Jak wyglądają waszych maluchów książeczki zdrowia po wizytach u pediatrów? Kiedyś jak moi byli mali wpisywali praktycznie wszystko i wypytwali co i jak. Teraz ma wpisany obwód głowy i klatki nazwy szczepionek i tyle. Lekarz nie wpisał nic! Po ch..j te książeczki??
W glos się śmiejeJa czarne mam od wydalania resztek żelaza czy jak tam...
Pamiętam jak Ś.P. Szwagier po operacji leżał w szpitalu i codziennie pytali czy stolec był. A on że nie i tam ktoregoś dnia że jak nie będzie jeszcze ileś tam to lewatywe robią. I następnego dnia na pytanie : stolec był? Szwagier jak poparzony "był był był!!"
Ino jak się zginam to mie w krzyżu łupie
Mi chyba tu najstarsze hehehIno jak się zginam to mie w krzyżu łupie
Nie no do 6 msc ponoć fakt że kiedyś opiekowalam się chlopcem 4 msc i jeszcze miał zabi. Ja bym chciala by Miki juz mial normalnyMoze jak przejda wzdecia to i brzuszek bedzie ladniejszy