reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
No ja Gosiu jak Ty 18x2 [emoji12]
I to już mają być babcie?? :crazy:
To jak to od 35 to ja się łapie:-( :(

@KINDERBUENOO88 podoba mi się co napisałaś o karmieniu i mnie tak samo jak i Ciebie irytuje pytanie czy "karmie". Zresztą nie rozumiem czemu to tak obchodzi i interesuje innych tym bardziej że pada ono z ust kobiet które już małych dzieci nie mają. Tak jakby to była jakaś miara macierzyństwa.

A ja na to pytanie zawsze muszę się tłumaczyć. Bo karmię tylko moim mlekiem ale nie przystawiam do piersi bo mi nie wyszło i odciagam zawsze mleko laktatorem. Mm podawaliśmy tylko w pierwszych dniach, teraz mam wystarczająco swojego mleka ale Tarja je często a mało. Ciekawa jestem na jak długo to starczy.
Tak czy inaczej zawsze się zastanawiam czy należę do teamu kp czy butli :laugh2:

Laski jeżeli dzieciom kupujemy śpiworki to sobie też kupimy i zima nam nie będzie straszna [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Link do: Butyk.pl link do krótkiego filmiku na wybiegu [emoji23]
Screenshot_20181030-082732.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181030-082732.jpg
    Screenshot_20181030-082732.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 387
Laski jeżeli dzieciom kupujemy śpiworki to sobie też kupimy i zima nam nie będzie straszna [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Link do: Butyk.pl link do krótkiego filmiku na wybiegu [emoji23]Zobacz załącznik 912001

Ja nie cierpię się ubierać. Zimy. Te szaliki rękawiczki czapki masakra jakaś. Ale mam bieda wersje tego z zdj - śpiwór taki pod namiot. Omotamy się i będzie.

reklama
Do góry