reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Znowu się unosisz. Piszę Ci tylko, że masz mleko. Bo masz. Masz też wybór. Oczywiście, że nikt Cię nie zmusi do kp, czy do nie dokarmiania, natomiast napisałaś, że cieszyłas się z karmienia piersią, więc tłumacze co możesz zrobić, żeby nadal karmić i robić to jak najdłużej. Jeśli nie chcesz takiej pomocy, to już jestem cicho :)
Nie unoszę się. Ile razy mam to mówić :p
To właśnie ja czuje presję z waszej strony bo najechalyscie na mnie jakbym wam krzywdę zrobiła. ;)
Dziękuje za rady, nie chodzi mi o to żeby ci dogryźć bo absolutnie nie miałam tego w zamiarach :)

Matko, gdzie tak zimno? U nas tez dzisiaj bylo chlodno, ale mlodego zamotalam, sama w czapie, kurtce, szalu i rekawiczkach i bylo cieplo :) od razu lepiej sie czuje po spacerze. A mlodego bralam pod przymusem- plakal mimo nakarmienia to dalam mu smoka do skutku, wyszlismy i zasnal w koncu :)
Mazowsze. Blisko Płocka. Przed południem były 3 stopnie.

Ja już nie zamierzam się dzisiaj udzielać ;)
Skoro wszystkie, mimochodem jestescie przeciwko mnie i żadna nie stara Się mnie zrozumieć.

Także nic tu po mnie, miłego wieczoru :)

reklama
Do góry