Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie unoszę się. Ile razy mam to mówićZnowu się unosisz. Piszę Ci tylko, że masz mleko. Bo masz. Masz też wybór. Oczywiście, że nikt Cię nie zmusi do kp, czy do nie dokarmiania, natomiast napisałaś, że cieszyłas się z karmienia piersią, więc tłumacze co możesz zrobić, żeby nadal karmić i robić to jak najdłużej. Jeśli nie chcesz takiej pomocy, to już jestem cicho
Mazowsze. Blisko Płocka. Przed południem były 3 stopnie.Matko, gdzie tak zimno? U nas tez dzisiaj bylo chlodno, ale mlodego zamotalam, sama w czapie, kurtce, szalu i rekawiczkach i bylo cieplo od razu lepiej sie czuje po spacerze. A mlodego bralam pod przymusem- plakal mimo nakarmienia to dalam mu smoka do skutku, wyszlismy i zasnal w koncu
Nadmienię tylko mimochodem że kaszlę jak stara lokomotywa...
Ja tam nie wiem ale y Nas dziś w sumie ciepło było tzn. Nie że upał na laczki ale jak na tę porę roku spoko.Mazowsze. Blisko Płocka. Przed południem były 3 stopnie.
Jeszcze chwila gadki o mleku z czegokolwiek i dostanę skazy białkowej... Pogadajmy o kupach! Jak tam dziś u Was?
Obturacyjne Obrutacyjne czy huk wie jakie zapalenie płuc o albo gruźlica czy inny tyfus ale krwią nie pluję to jeszcze przezyje mozeTo co Ci znów ? Kurczę może jakieś rtg klaty zrób
Każdemu wg. potrzeb...Naszych czy dzieci [emoji12]