reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Czy wy u swoich dzieciach widzicie podobieństwo gestów bądź min do swoich mężów czy partnerów, moja Julka jest podobna do męża ale i gesty ma jak tatuś o dłonie kładzie jak on gdy śpi[emoji23][emoji23][emoji23]
1540766356335.jpg

Załączniki

• 1540766356335.jpg
    1540766356335.jpg
    726,3 KB · Wyświetleń: 419
Bez sensu, przynajmniej ft4 do tego ;) laktoterroryste targaj ze sobą, to może Cie w kolejce przepuszczą [emoji14] przy okazji machnij morfologię, żelazo i ferrytyne. I przypominam paniom o suplementacji witaminy D. Ja teraz sobie podniosłam dawke, bo poziom wujowy do 8000 i młodego już nie suplementuje.
Morfologie i tak planowalam zrobic. D3 biore 2000jm.

Czy wy u swoich dzieciach widzicie podobieństwo gestów bądź min do swoich mężów czy partnerów, moja Julka jest podobna do męża ale i gesty ma jak tatuś o dłonie kładzie jak on gdy śpi[emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 911651
Hahaha to moj Leon tez jest podobny do Twojego meza, bo łapki trzyma podobnie do Julki ;)

Mój poszedł spać o tej porze i właśnie dopiero teraz wstał to juz drugi raz :)

To szaleństwo !!!

Mój od wtedy już wstał ze dwa razy w tym miał wieczorny serwis wiec trochę nie spał...
Właśnie go położyłam i czuje ze 2-3 wstanie jeszcze, co da nam dodatkowe karmienie od ponad tygodnia było o jedno mniej...
Mam nadzieje to pojedynczy incydent...

Herbata była :) oj do teraz jestem mega herbaciana i kto wpadnie częstuje herbatką.. ale oststnio mało osób wpada :(

W ogóle zauważyłam ze już dawno nikt nie przychodzi tak po prostu, teraz się trzeba umawiać, zapowiadać..
Myślę że każdy uważa że skoro masz teraz maleństwo w domu to wypada się zapowiedzieć żeby nie zwalać Ci się na głowę kiedy np. jesteś zajęta ;)

reklama
To szaleństwo !!!

Mój od wtedy już wstał ze dwa razy w tym miał wieczorny serwis wiec trochę nie spał...
Właśnie go położyłam i czuje ze 2-3 wstanie jeszcze, co da nam dodatkowe karmienie od ponad tygodnia było o jedno mniej...
Mam nadzieje to pojedynczy incydent...
Mój się obudził godzinę temu , a zasnął o 20 chyba jeszcze nie spał tak długo :) za to teraz urządza sobie imprezkę, zamiast spać oczy jak 5 zł . Leży w swoim łóżeczku coś tam mruczy i gada, a ja leżę i czekam aż zaśnie .

Do góry