reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Herbata była :) oj do teraz jestem mega herbaciana i kto wpadnie częstuje herbatką.. ale oststnio mało osób wpada :(

W ogóle zauważyłam ze już dawno nikt nie przychodzi tak po prostu, teraz się trzeba umawiać, zapowiadać..
Ja kiedyś myślałam że będę mieć dom otwarty. Kiedyś byłam fanką takich domów. Teraz zwyczajnie jestem przemęczona i gdy nam chwilę ciszy i spokoju to pragnę się tym delektować i nienawidzę wręcz niezapowiedzianych wizyt. Zapowiedziane też mnie męczą. Na starość robię się aspołecznym introwertykiem.

reklama
1540752565650-761260212.jpg

Niech już idą spać.... Wszyscy.

Załączniki

• 1540752565650-761260212.jpg
    1540752565650-761260212.jpg
    101,8 KB · Wyświetleń: 353
Dzieciak mi zasnal, mam nadzieje, ze juz snem nocnym, a ja pierwszy raz od dawna zjadlam kolacje z mezem :), a teraz ogladamy Bonda
W dzien moje dziecko spalo klasycznie: od 15 do 30 min ;)

reklama
Do góry