reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry ;)
Dziękuję dziewczyny ;)
Ale się dziś wyspałam! Olaboga, szaleństwo!

Dziewczyny, moja mama dostała "dla mnie" mleko modyfikowane od koleżanek w pracy (swoją drogą - co za durny prezent, tym bardziej, że wiedza, że karmię piersią i że córkę długo karmiłam). Używa któraś? Oddam za koszty wysyłki :) ważne do kwietnia 2019Zobacz załącznik 911164
O matko.. Ale głupi prezent..

Hej hej! Zgłaszam się :)
A to serio zrobili 12 wolny?
Dziwne. Uważam, ze wszyscy powinni miec tego dnia wolne. A sklepy będą otwarte, prawda? Jest multum zawodów, i uważam ze my sami sobie wybieramy prace. Co nie oznacza, ze nikomu więcej nie potrzeba wolnego.. każdy ma rodzine. Każdy marzy o jednym dniu więcej żeby spędzić czas z najbliższymi, czy chociażby pobyczyć się przed telewizorem.
Ale te wolne jest ustalone ze względu na urzędników. Przecież oni się tak męczą pracując. I jeszcze im pieniędzy mało... śmiech na sali.

Co u was? Jak dzień mija? :)

To położna jakaś dała. Domyślam się, że dostała od przedstawiciela handlowego. Mama wzięła, bo głupio jej było odmówić i teraz mi zalega. Jak żadna z Was nie będzie chciała, to nie wiem... Do domu samotnej matki zawiozę? Przyjmują takie rzeczy?
Wystaw na jakiejś grupie "oddam za darmo",

Hej hej! Zgłaszam się :)
A to serio zrobili 12 wolny?
Dziwne. Uważam, ze wszyscy powinni miec tego dnia wolne. A sklepy będą otwarte, prawda? Jest multum zawodów, i uważam ze my sami sobie wybieramy prace. Co nie oznacza, ze nikomu więcej nie potrzeba wolnego.. każdy ma rodzine. Każdy marzy o jednym dniu więcej żeby spędzić czas z najbliższymi, czy chociażby pobyczyć się przed telewizorem.
Ale te wolne jest ustalone ze względu na urzędników. Przecież oni się tak męczą pracując. I jeszcze im pieniędzy mało... śmiech na sali.

Co u was? Jak dzień mija? :)
Też coś ogarnęłam byli goście i ogólnie już zmulona jestem siedzeniem w domu mąż cały dzień drzewo robi więc masakra, nic mu się nie chce nawet kąpać dzieci....

Dostałam od szwagierki bon do orsey. Chyba to jakiś znak aby się ogarnąć:) lubię ten sklep, a w ciąży go omijałam- może jutro podjedziemy do wola parku i uda mi się coś kupić..

Wiecie, że tej nocy przedstawiamy czas? O godzinę dłuższa moc to szansa jest:) na wyspanie;)

reklama
Bujam nogą małego... nic zrobić się nie da bo młody dziś na wkurzu...

Zobacz załącznik 911220 Zobacz załącznik 911221
Buahaha miny są obłędne [emoji23][emoji23] Miki jest The Best [emoji16][emoji16][emoji16][emoji7]
Chwale sie: dziecko mi spalo z rana, a ja wypucowalam chatke, jeszcze tylko podlogi zostaly, bo nie chcialam odkurzacza wyciagac jak spal ;). Piszac wypucowalam mam na mysli łazienke wyczyszczona wlacznie z myciem kafelkow ;)
Z drugiej strony czy sennosc moze byc objawem choroby? Bo Leo ma jakby troche zatkany nosek i jest dzisiaj niespotykanie senny? Mierzylam temperaturke, ma 37. Probowalam oczyscic nosek Frida- nic nie wylazi
No ja też mam wypucowaną chatę, pranie zrobione i zakupy [emoji16][emoji16][emoji39]
A do tego wszystkiego Bartek doprowadzi mnie do dzieciobojstwa...
Ach te Bartki, wszystkie takie zbóje, mój też dziś pokazuje różki... Na wtorek ma się nauczyć wiersz na pamięć i nie chce się uczyć...

Do góry