reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Też ja z wyprzedaży, ale na sam początek wiesz co kupić zaczynasz od rozm 56 do np 68,ale jak mam już małego i teraz waży 5100g to nie wiem jaki rozm na wiosnę mu wcisne hehe

Ja obstawiam, ze 80 będzie miał we wrześniu, ewentualnie trochę szybciej to tak wiosna-lato 74... czy to tak nie działa ?
Narazie powoli rośnie,jeśli chodzi o centymetry to tez szybko się chyba nie zmieniają

reklama
Ja mam dzisiaj wizyte u ginekologa, ale umowilam sie do jakiegos na nfz, ciekawe czym mnie zaskoczy [emoji1] mlodego podrzucam do meza do roboty, bo nie mam go z kim zostawic, teoretycznie moj tata siedzi w domu, ale nie wiem czemu boi sie go brac na rece i sie obsral, ze nie zostanie z nim sam. Mam nadzieje, ze nie bede siedziec dlugo w kolejce i mlody nie bedzie marudzil.
Ja calutką ciążę prowadziłam na nfz i jestem bardzo zadowolona :)
Mój tato też nie zostanie z małym sam , na ręce weźmie ostatnio nawet zmienił mu pampersa ale jak chciałam skoczyć do sklepu u nas na wiosce nie byłoby mnie 5 minut to wolał sam pojechać niż zostać z małym .

Do góry