reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hej, mi też pasuje arkadia, a wolicie w tygodniu czy weekend? Ja jestem z pragi południe. Mój usypia ok 21 i potem pobudka ok 2 w nocy i nad ranem ok 6-7ma. A dziś jeszcze córka przyszła w nocy i nie wygodnie było spać, macie polecić jakiś syrop dla niej na mokry kaszel (prawie 4 lata ma) ? A mnie coś na flegme? Gardło boli mnie już drugi tydzień! Eh

Małe grzeszki, herbatka i serial, ale zaraz do roboty...

Załączniki

• DSC_2704.JPG
    DSC_2704.JPG
    958,9 KB · Wyświetleń: 109
W sensie że nie używałam :) może źle się wyraziłam :)

Ja musiałam naładować to mi się nie chciało iść po niego. Pobudka 00:20. 2:20. 4:20. I to już do rano coś koło 7 przysnąl. Potem jedzenie pampers i teraz śpi. Ogarniam się póki nie wola i dziś kontrola z młoda po chorobie. Może młodego na Rota zaszczepia ale chyba nie bo mam jakieś przeczucie ze go katar zbiera wiec znów przełożymy. Szybko sklep obiad koleżanka wbije a potem stary wraca. W końcu bo mi się ten tydz ciągnął jak cholera.

reklama
Gaci ze stopami tez prawie już nie. Bieda trza normalne dresy ubierać
Te co na foto to w miarę cienkie bez stopek ma skarpetki, a dresy już grubsze, ja kiedyś obiecałem sobie ze jak będę mieć jeszcze dzieci to będę ubierać je wygodnie a nie do przesady modnie w sensie żeby nie cisnelo i miało dziecko dużo swobody żadnych ogrodniczek, jeansów itp rzeczy póki taki mały i leży najlepsze body, pajace i polspiochy....

Do góry