reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Cześć mamusie. Mnie nie było na nocnej zmianie bo nie miałam siły wziąć telefonu do ręki, młoda co chwilę się budziła a ja przez powieki wkładałam jej cyca do buzi a ile razy to było to nie wiem... Jestem niewyspana i zmęczona od rana [emoji21][emoji21]

Dzisiaj moja córcia o 6:20 skończyła pierwszy miesiąc swojego życia [emoji16]

reklama
Może szkoda przełożyć. Załatwisz a tak będziesz znów myśleć kiedy iść jak dziecię zostawić. Ja tez byłam i miałam plamienie wtedy.
Dzwoniłam do położnej pracującej w fabinegab mojej ginki i ta że może poczekać do poniedziałku - no łatwo się mówi. W ponueponiedz to totalnie bez szans właśnie że względu na dzieci. Więc jak się nic nie rozkręci do 12:30 to jadę. Chyba że mnie zaleje to wtedy z uwagi na swój komfort przełoże ale dopiero na za dwa tygodnie dlatego wolałabym dzis

Dzwoniłam do położnej pracującej w fabinegab mojej ginki i ta że może poczekać do poniedziałku - no łatwo się mówi. W ponueponiedz to totalnie bez szans właśnie że względu na dzieci. Więc jak się nic nie rozkręci do 12:30 to jadę. Chyba że mnie zaleje to wtedy z uwagi na swój komfort przełoże ale dopiero na za dwa tygodnie dlatego wolałabym dzis

Dobrze myślisz. Ale z plamienia nie musi się rozkręcić Ja miałam takie do ósmego tyg

Te co na foto to w miarę cienkie bez stopek ma skarpetki, a dresy już grubsze, ja kiedyś obiecałem sobie ze jak będę mieć jeszcze dzieci to będę ubierać je wygodnie a nie do przesady modnie w sensie żeby nie cisnelo i miało dziecko dużo swobody żadnych ogrodniczek, jeansów itp rzeczy póki taki mały i leży najlepsze body, pajace i polspiochy....
U mnie maluch też głównie pajace albo body i półśpiochy. Wiem - jakoś tak.piżamowo ale i jemu wygodnie i mi też.
Pamiętam jak że starszym pojechałam.ba bioderka - on cienki pajac i na to kombinezon bo to koniec jesieni wtedy. A inne dzieci głównie dziewczynki postrojone. Jedną pamiętam jeansy i bluzka na guziczki koszulowa w kwiatki. Wtedy to się czułam jakby młody nago był albo bieda ostra że ubranek nie ma

U mnie maluch też głównie pajace albo body i półśpiochy. Wiem - jakoś tak.piżamowo ale i jemu wygodnie i mi też.
Pamiętam jak że starszym pojechałam.ba bioderka - on cienki pajac i na to kombinezon bo to koniec jesieni wtedy. A inne dzieci głównie dziewczynki postrojone. Jedną pamiętam jeansy i bluzka na guziczki koszulowa w kwiatki. Wtedy to się czułam jakby młody nago był albo bieda ostra że ubranek nie ma

Wygoda ważniejsza. Ja pamietam ze na młoda miałam dżinsy. Teraz se myśle po co. Dziecku i tak tylko na wygodzie zależy. A ładnie nie znaczy niewygodnie. Są fajne ciuszki wygodne. My tez śpiochy często nawet na wyjście. Ważne ze czysto i ciepło.

Dzien dobry.
Jest szansa dzis na spacer normalny. Nie wieje nie pada. Nareszcie.
Nocka srednia Nina niespokojnie spala.e ogole jakas wiercipieta jest. Dzis zapisze ja do neurologa. Ciagle mi sie wygina ma caly czas mocno piastki zacisniete. Wydaje mi sie ze jest lekko napieta albo juz mam schize mloda tak obroty trzaska ze hej. Probije teraz zasnac ale cos jej nie gra.

Dzis mam wizyte u gina.
Milego dnia dla Was.

Dzien dobry.
Jest szansa dzis na spacer normalny. Nie wieje nie pada. Nareszcie.
Nocka srednia Nina niespokojnie spala.e ogole jakas wiercipieta jest. Dzis zapisze ja do neurologa. Ciagle mi sie wygina ma caly czas mocno piastki zacisniete. Wydaje mi sie ze jest lekko napieta albo juz mam schize mloda tak obroty trzaska ze hej. Probije teraz zasnac ale cos jej nie gra.

Dzis mam wizyte u gina.
Milego dnia dla Was.

Powodzenia. Tobie tez miłego.

Kurcze poradźcie jak.przyzwyczaic młodego do codziennych odgłosów. Krótko po szpitalu nawet odkurzacz go nie obudził czasem a teraz lipa. Mąż śpi na górze po nocnej zmianie w pracy. Junior na dole w kołysce a ja siedzę i nic nie robię bo junior się obudzi. Niby tv włączone ale tylko coś w kuchni chciałabym zrobić to od razu pobudka. Starszy wróci ze szkoły to ciągle go uciszam bo junior się kręci... No tak nie da się funkcjonować... Robota się zbiera a ja siedzę

reklama
Wygoda ważniejsza. Ja pamietam ze na młoda miałam dżinsy. Teraz se myśle po co. Dziecku i tak tylko na wygodzie zależy. A ładnie nie znaczy niewygodnie. Są fajne ciuszki wygodne. My tez śpiochy często nawet na wyjście. Ważne ze czysto i ciepło.
Ja jeansow nie mam szkoda mi dzieciaczka w tym. Sztywno i niewygodnie. Ja jestem fanka legginsow i fajnych drecholow. Wlasnie pozamawialam super dresiki z animo kids-sa na fb. Fajna jakosc. Zyg zak kids tez ma swietne.

Do góry