reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja mam dzisiaj wizyte u ginekologa, ale umowilam sie do jakiegos na nfz, ciekawe czym mnie zaskoczy [emoji1] mlodego podrzucam do meza do roboty, bo nie mam go z kim zostawic, teoretycznie moj tata siedzi w domu, ale nie wiem czemu boi sie go brac na rece i sie obsral, ze nie zostanie z nim sam. Mam nadzieje, ze nie bede siedziec dlugo w kolejce i mlody nie bedzie marudzil.

reklama
Można na wyrost kupić. Ja tak często robię -:-D. Bo potem albo kasy brak albo promocji.
A z rodzicami to nie wiem. Ale mają pustą chatę. Ciszę. I chyba powinni być szczęśliwi.
Ja mimo wszystko oddycham gdy ich nie ma. Także...

Ja mojemu ciuchy w wakacjach na wyprzedaży kupowałam. 99% kupiłam z rabatem od 20-70% :) i tak rozmiarowo do 68.. zważywszy ze mój ciagle 56 ma to w styczniu na wyprzedażach znów będę mu kupować tak by starczyło do następnych :)

Moje dziecko nie dorasta:p a jutro bedzie 7 tygodni. Chyba kryzys jakis mamy. Jak poeknie spal w nocy tak teraz pobudki co 2 h na 1 h albo dluzej bo obstawiam ze ja zasypialam przy karmieniu szybciej niz on:eek:

Ja mam dzisiaj wizyte u ginekologa, ale umowilam sie do jakiegos na nfz, ciekawe czym mnie zaskoczy [emoji1] mlodego podrzucam do meza do roboty, bo nie mam go z kim zostawic, teoretycznie moj tata siedzi w domu, ale nie wiem czemu boi sie go brac na rece i sie obsral, ze nie zostanie z nim sam. Mam nadzieje, ze nie bede siedziec dlugo w kolejce i mlody nie bedzie marudzil.

Też mam na dziś ale chyba muszę przełożyć bo chyba okres mi się zaczyna. Na razie trochę rozowegr śluzu ale pewnie nici z wizyty

Mata super najważniejsze nie pachnie niczym w sumie podobno dobra firma, nawet gruba więc w tylek mu nie będzie zimno niedługo wyciągnę mate coś stylu StarAnia, ten mój głowy nie chce dźwigać Adaś też nie chciał, panny za to aż za bardzo :)

Załączniki

• DSC_2699.JPG
    DSC_2699.JPG
    1,2 MB · Wyświetleń: 150
  • DSC_2700.JPG
    DSC_2700.JPG
    804,8 KB · Wyświetleń: 154
  • DSC_2703.JPG
    DSC_2703.JPG
    1,4 MB · Wyświetleń: 142
Ja mojemu ciuchy w wakacjach na wyprzedaży kupowałam. 99% kupiłam z rabatem od 20-70% :) i tak rozmiarowo do 68.. zważywszy ze mój ciagle 56 ma to w styczniu na wyprzedażach znów będę mu kupować tak by starczyło do następnych :)
Też ja z wyprzedaży, ale na sam początek wiesz co kupić zaczynasz od rozm 56 do np 68,ale jak mam już małego i teraz waży 5100g to nie wiem jaki rozm na wiosnę mu wcisne hehe

O kurde!! Nie było nocnej zmiany?? Niemożliwe że wszystkie dzieci dały wam pospać ;)
Mojego karmię na śpiochs a on tak śmiesznie kręci jedną stopką... wyczilałtował się chłopak. Wczoraj spalam w dzien to na noc zasnelam o 23... jedna pobudka nie wiem o której...
A teraz mówię na spiocha go karmię.
W ogóle dziecko mi dorasta. Histerie przed snem są mniej intensywne i właściwie to jedyny moment dnia kiedy ciężko go ogarnąć. Wczoraj miał ponad 1h czuwania bez płaczu! Oglądał sobie książeczki. Gadał do maskotki.

Zamówiłam rolety plisy bo póki co okna na przestrzal i sasiady mają TV a firanek nienawidzę. Kolpr popiel bo był w promocji i wyszło 10zł taniej na każdej z rolet...
Ja nie włączyłam nawet tel w nocy bo mały jak nigdy zasypiał zaraz po cycaniu.

Czyli jaki rozmiar? Ciężko trafić.....

Przyszła mata ale wczoraj przez mój kryzys i brak czasu nie odpakowalam paczki dziś może uda się pomyc podłogi coś ogarnąć i odpakuje, w planach dla dzieci na obiad pizze zrobię i zamówiłam sernik na jutro bo mam miec gości nie porywam się na pieczenie przy małym bo wolę nie żyć w stresie Hehe
Chcę 74 myślę że będzie akurat na późną wiosnę ew. po 1 urodzinach. Większych nie kupuję.

Jak wszyscy to wszyscy. Patomatka ubrała dziecko po raz pierwszy od 5 czy 6 dni ;) Niech ma na prawie dwumiesięcznicę życia.
20181026_070049.jpg

Załączniki

• 20181026_070049.jpg
    20181026_070049.jpg
    614,7 KB · Wyświetleń: 362
reklama
Do góry