D
Deleted member 180961
Gość
No dziewczeta, dzisiaj pelnia, to ktora sie rozpakowuje? [emoji1]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja swojego też nie stroję chyba że do ludzi idziemy... Popyla w pielusze i koszulce albo śpiochach..
No dziewczeta, dzisiaj pelnia, to ktora sie rozpakowuje? [emoji1]
Jejku aż nie mogę uwierzyć że tak wszystko zleciało jeszcze nie pisałas że dostajesz Ma tutaj już na swoim i po porodach ehhhPełnia i pierwsza boc ba nowym. Dobranoc.
Kali jeść kali pić ale wiadomo o co chodziJejku aż nie mogę uwierzyć że tak wszystko zleciało jeszcze nie pisałas że dostajesz Ma tutaj już na swoim i po porodach ehhh
To samo sobie pomyslalam...ze te dzieciaki takie wystylizowane...Wszystkie te wasze dzieci wycacane z opaskami i różowe ubranka itp itp a ja swojego w rajtuzach po szyję wam wysyłam oczywiście cudo kochane