reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

O nie Kinder nawet nie próbuj się zapuścić. Od początku podziwiam ze taka zadbana i śliczna jesteś. Zreszta jaj chłop wraca a baba w takim dresie ciagle i wogole to potem różnie się dzieje. Ale najważniejsze to dla siebie chcieć się starać. Dla siebie. I żeby się lubiec. A jak się lubi to się dba. Głowa do góry. Maluchy podrosną to i matki odżyją.

[emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Czemu nie poszłas do fryzjera gdy mama była? U nas też juz kiepsko z pogoda ale wychodzić muszę chociażby po syna do przedszkola więc mam zmuszenie może i dobrze?

Bo moja mama była do pomocy ale takiej dziwnej jak się okazało. Bo bujala dziecko owszem ale ani pampersa nie zmieniła, butelkę to ze dwa razy podała.. pomagała mi wózek znosic i na czas spaceru z psem była przy małym. Kładą się o 22 wstawała o 8...
No ale wiedziałam, ze tak będzie i nie mam o to żalu. Bo w sumie dużo mi pomogła sama jej obecność..

Teraz 5.11 przylatuje moja ciężarna siostra z Beniem ( 1 rok i 2 miesiące ) i będzie 5 dni to liczę, że wtedy się ogarnę :)

reklama
Do góry