reklama
D
Deleted member 180961
Gość
A jak to wyklikać spowrotem na aplikacji?
U mnie tez zniknely powiadomienia
D
Deleted member 180961
Gość
Mlody caly dzien spal, chyba przez ta pogode, a od 18 jazda bez trzymanki, cycek z awantura co pol godziny o ja glupia nie wykorzystalam i nie wyspalam sie w dzien kiedy maly spal [emoji85]
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Kurde ale akcja
Mieszkam na osiedlu ogrodzonym. I na tym osiedlu pod blokiem tak w bok jest boisko, w sensie trawa i dwie bramki. Chodzę w dzień tam z psem. Spuszczaj go i siedzę na ławce a on sobie biega.
I tak wychodzę z nim na dwor. Ale ze niosłam śmieci i mi się pol worka urwało. To go spuściłam by chwycić worek. I tak idziemy, wieje, deszcz i ten kurde kota zobaczył. Pobiegł za nim ja za nimi i udało się go złapać. To myśle pójdę na te łąkę ( boisko) spuszczę go niech chwile pobiega. I tak dochodzę do celu i koleś na rowerze do mnie ,, jeśli pani idzie w te stronę to radzę zawrócić tam 20 dzików znów łazi ".... kurde słabo mi się zrobiło, wiedziałam ze czasem są dziki bo Kamil mi mówił, ale zapomniałam. I gdyby nie ten koleś to weszłabym z psem bez smyczy w samo stado dzików ....
Mieszkam na osiedlu ogrodzonym. I na tym osiedlu pod blokiem tak w bok jest boisko, w sensie trawa i dwie bramki. Chodzę w dzień tam z psem. Spuszczaj go i siedzę na ławce a on sobie biega.
I tak wychodzę z nim na dwor. Ale ze niosłam śmieci i mi się pol worka urwało. To go spuściłam by chwycić worek. I tak idziemy, wieje, deszcz i ten kurde kota zobaczył. Pobiegł za nim ja za nimi i udało się go złapać. To myśle pójdę na te łąkę ( boisko) spuszczę go niech chwile pobiega. I tak dochodzę do celu i koleś na rowerze do mnie ,, jeśli pani idzie w te stronę to radzę zawrócić tam 20 dzików znów łazi ".... kurde słabo mi się zrobiło, wiedziałam ze czasem są dziki bo Kamil mi mówił, ale zapomniałam. I gdyby nie ten koleś to weszłabym z psem bez smyczy w samo stado dzików ....
Haha różnica 3cm. To ja źle spojrzałam [emoji106] ja mam ten bez futerka, a ten mały z futerkiem tylko 3cm krótszy [emoji23] [emoji23] [emoji23]To jest jeszcze średni? Ja myślalam że tylko ten mini albo ten co ja zamówiłam wyślij jak możesz link dzięki
Link do: Cottonmoose - Pościel do łóżeczka bez wypełnienia
Dobrze, że ten chłopak jechał i cię ostrzegł.Kurde ale akcja
oluchapoducha
Kinder dobrze że Cię ostrzegł, ja bym zawału dostała jakbym tak natrafila. Ty mieszkasz na zaciszu/marki? Ja na ul. młodzieńczej w tym lasku widziałam dzika. Kurde mój mały dał dziś czadu, przysypial tylko na 5min w ciągu dnia , i dzień zakończył 30minutowa kolka.... jestem zmęczona tym dniem :/ aha ci do inhalatora z biedronki to ja mam taki tylko kupowałam go na allegro 3 lata temu, to fajny i łatwy w obsłudze tylko dość głośny. Włączyłam małemu jak miał ta kolke to się uspokoił przy okazji inhalacje zrobiłam bo Olka fasolka bodajże zainteresowana nim?
KINDERBUENOO88
Kinder dobrze że Cię ostrzegł, ja bym zawału dostała jakbym tak natrafila. Ty mieszkasz na zaciszu/marki? Ja na ul. młodzieńczej w tym lasku widziałam dzika. Kurde mój mały dał dziś czadu, przysypial tylko na 5min w ciągu dnia , i dzień zakończył 30minutowa kolka.... jestem zmęczona tym dniem :/ aha ci do inhalatora z biedronki to ja mam taki tylko kupowałam go na allegro 3 lata temu, to fajny i łatwy w obsłudze tylko dość głośny. Włączyłam małemu jak miał ta kolke to się uspokoił przy okazji inhalacje zrobiłam bo Olka fasolka bodajże zainteresowana nim?
Na lewandów- przy Markach.
I kurde całe osiedle ogrodzone, nie wiem jak one wchodzą, pewnie koło budy stróża i nawet nic nie robi...
Ja to z godzinę po tym soacerze nie mogłam dojść do siebie. Już widziałam oczyma wyobraźni jak te dziki rozszarpują mego Ronalda...
KINDERBUENOO88
Na szczęście do tego nie doszło, a Ty na pewno będziesz już pamietala, że tam bywają!
Dziewczyny polećcie jakiś serial? Ostatnio oglądaliśmy ten polski "pułapka", wcześniej "Peaky Blinders" (najukochańszy), "taboo", "miasteczko twin peaks", "haven" - no takie klimaty. Może być polski, byle dobry, albo zagraniczny, byle nie durny [emoji14]
The sinner!
Dwa sezony każdy o czym innym. Super, wciagam gdy młody na cycu
Kruk, szepty słychać po zmroku
I mój ulubiony The killing
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Mam pytanie do @StarAnia odnośnie fotelików.
Teraz mamy maxi cosi pebble . Chciałabym później wozić Tarję nadal tyłem, tak do ok 4 lat i Maxi Cosi ma jako następny fotelik Pearl i ten chcemy potem kupić.
Jaką bazę na isofix mam do nich wybrać? Chciałam kupić 2wayfix ale widzę że są też familyfix i i-size i już się pogubiłam i nie wiem która wybrać
Teraz mamy maxi cosi pebble . Chciałabym później wozić Tarję nadal tyłem, tak do ok 4 lat i Maxi Cosi ma jako następny fotelik Pearl i ten chcemy potem kupić.
Jaką bazę na isofix mam do nich wybrać? Chciałam kupić 2wayfix ale widzę że są też familyfix i i-size i już się pogubiłam i nie wiem która wybrać
reklama
AgulaK82
Kurcze te zwierzęta co raz częściej wchodzą w ludzkie siedliska, dobrze że ten chłopak Cię ostrzegł.Kurde ale akcja
A nawiązując do dzików to dziś robiliśmy zadanie domowe z synem właśnie o dzikach [emoji6]