reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Super! Płakał raczej ze strachu niż z bólu, bo wędzidełko w tym wieku nie jest jeszcze unerwione. Teraz będzie już super :)

Witam z wieczora :) Miłosz jest w trakcie drugiego skoku rozwojowego i oprócz masakrycznego cycowiszenia, objawia się to ogromem nowych umiejętności, które bardzo mnie cieszą. Bardzo się rozgadal, non stop gluzy, wykazuje ogromne zainteresowanie przedmiotami, na które do tej pory miał wywalone, czyli zabawki, karuzela itp. Bardziej świadomie posługuje się rączkami. SZUKA MNIE. To mnie najbardziej cieszy, że widzę, jak za mną wodzi wzrokiem, na mój widok śmieje się i macha rączkami i nóżkami. Coraz łatwiej go rozbawić. Super jest! Te nasze dzieci będą coraz bardziej pocieszne, ale ten czas leci!
Mama do mnie dzisiaj przyjechała, więc nawet udało mi się szarlotkę upiec :D
Nie moge sie doczekać!!!!!

reklama
Nie wiem co się dzieje z forum ale ja nie widzę powiadomień.. nie widzę kto cytuje mój post, nie widzę tego ze są jakieś powiadomienia jakieś nowe wypowiedzi. Nie widzę Nic...

U nas ogólnie wszystko gra i buczy.
Mała na cycku, klucha z Niej [emoji57]
Trądzik się Jeszcze utrzymuje. Co prawda już mniejszy, ale jednak jeszcze jest.

Dużo schudłam, cieszę się z tego. Wyglądam lepiej jak po pierwszym porodzie. A mam nadzieje ze będzie jeszcze lepiej. Co prawda nie ćwiczę ani nie stosuje diet bo nie mam na to czasu. Ale i tak cieszę się, ze waga leci w dół... [emoji854]

Starszej scielam włosy No i cóż, wyglada jak moja babcia [emoji28]
Ale nie ma co płakać. Odrosną !
U nas trądzik schodzi coraz lepiej ten mój syn wygląda i ma wielkie oczy

Super! Płakał raczej ze strachu niż z bólu, bo wędzidełko w tym wieku nie jest jeszcze unerwione. Teraz będzie już super :)

Witam z wieczora :) Miłosz jest w trakcie drugiego skoku rozwojowego i oprócz masakrycznego cycowiszenia, objawia się to ogromem nowych umiejętności, które bardzo mnie cieszą. Bardzo się rozgadal, non stop gluzy, wykazuje ogromne zainteresowanie przedmiotami, na które do tej pory miał wywalone, czyli zabawki, karuzela itp. Bardziej świadomie posługuje się rączkami. SZUKA MNIE. To mnie najbardziej cieszy, że widzę, jak za mną wodzi wzrokiem, na mój widok śmieje się i macha rączkami i nóżkami. Coraz łatwiej go rozbawić. Super jest! Te nasze dzieci będą coraz bardziej pocieszne, ale ten czas leci!
Mama do mnie dzisiaj przyjechała, więc nawet udało mi się szarlotkę upiec :D
To samo Mikołaj. Wszystko to co napisałaś od cycka po rączki choć na pewno w mniejszym stopniu niż Miłek.

Nie wiem co się dzieje z forum ale ja nie widzę powiadomień.. nie widzę kto cytuje mój post, nie widzę tego ze są jakieś powiadomienia jakieś nowe wypowiedzi. Nie widzę Nic...

U nas ogólnie wszystko gra i buczy.
Mała na cycku, klucha z Niej [emoji57]
Trądzik się Jeszcze utrzymuje. Co prawda już mniejszy, ale jednak jeszcze jest.

Dużo schudłam, cieszę się z tego. Wyglądam lepiej jak po pierwszym porodzie. A mam nadzieje ze będzie jeszcze lepiej. Co prawda nie ćwiczę ani nie stosuje diet bo nie mam na to czasu. Ale i tak cieszę się, ze waga leci w dół... [emoji854]

Starszej scielam włosy No i cóż, wyglada jak moja babcia [emoji28]
Ale nie ma co płakać. Odrosną !
Może masz odklikane "obserwuj"

Bo najśmieszniejsze jak matka robi z siebie debila :-D

No bałam się bo kuźwa poprawiałam ze sto stron... szkoda że decyzję już mam a kasiorki jeszcze nie :-D .ale jestem spokojniejsza o czynsz o papu... a może i na co jeszcze starczy. Szczególnie że Kosiniakowe przyznane mam od sierpnia to może dostanę za wrzesień i październik nie wiem jak to działa...
Ja wczoraj dostałam 6tys ale 500plus nie dostałem z wyrównaniem za wrzesień dziady także kochana pewnie i na coś starczy...[/QUOTE]
To w balet idziesz :-)

reklama
Do góry