reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Moja młoda poszła spać o 22.. zwykle chodziła dużo wcześniej.. ale do 1 pospała, potem do 3 i o 4.30 i 6 wstała. Teraz coś próbuje spać na mnie..
Kąpałam się z nią w łazience na leżaczku. I nawet kupy sama zrobić nie mogę..

Ania ja też zawalone gardło.

Kasiu wygladaliscie super oboje.

Dziewczyny muszę chyba to napisać.. zrobiłam sobie test i wychodzi że mam depresję poporodową.. jak sobie pomoc? Nie nam jak, ani z kim zostawić dziecka na dłużej aby iść do lekarza.. po weekendzie jestem załamana. Młoda ciągle płacze, mąż bral ją nlna chwilę jak obiad robiłam i mnie pospieszal. Syn nieogarniety.
Wogole nie odpoczelam. Mąż ogarnia zakupy weekendowe i posprząta i koniec.. I zarobiony.
Jeszcze z pretensjami do mnie że nauczyłam nosić.. I że to przeze mnie taka płaczliwy bo ha byłam taka..
Oczywiście urlopu nie wziął i nawet nie wiem czy bym chciała aby brał
Z dzieckiem idź lub uprzedź męża że jak nie pójdziesz do psychiatry to w najlepszym przypadku pierd.olniesz drzwiami i przez ITAKA będzie Cię szukał on z dzieciakami. To jest choroba dodatkowo to jest choroba która nieleczona jest śmiertelna i nie ma żartów...

reklama
Chloe mnie bolą, i są takie suche jakby .i wrażliwe na kontakt z materiałem :/ no i jak mały zacZyna ssać to boli chwilę. Mój miał po porodzie podcinane to wedzidelko, jęzor na brodę wysuwa jak jaszczurka ;) goj a kto przoduje w wyborach? Bo ja już wyłączyłam tv, spać idę ;) agula niestety sezon chorobowy , moja córka kaszel ma mokry i katar i 37 stopni :( Angelika jak z katarem u was, i czy nadal dajesz Wit. C? Na fb mamaginekolog dała nowy wpis z baza jakie leki można brać przy KP
Moj mial katar jeden dzien i mu przeszlo. Zrobilam mu terapie wszystkim co sie da :) tzn. Dalam max dawke wit. C, smarowalam kilka razy aromacti, masc majerankowa, inhalacje z soli fizjologicznej i wkraplanie soli do noska ( pomiedzy) i jeszcze zrobilam jedna kropeke olejku olbas do wody i polozylam to na kaloryferze zeby parowalo i podzialalo :) i caly czas odciagalam katarkiem do odkurzacza

Moja młoda poszła spać o 22.. zwykle chodziła dużo wcześniej.. ale do 1 pospała, potem do 3 i o 4.30 i 6 wstała. Teraz coś próbuje spać na mnie..

Dziewczyny muszę chyba to napisać.. zrobiłam sobie test i wychodzi że mam depresję poporodową.. jak sobie pomoc? Nie nam jak, ani z kim zostawić dziecka na dłużej aby iść do lekarza.. po weekendzie jestem załamana. Młoda ciągle płacze, mąż bral ją nlna chwilę jak obiad robiłam i mnie pospieszal. Syn nieogarniety.
Wogole nie odpoczelam. Mąż ogarnia zakupy weekendowe i posprząta i koniec.. I zarobiony.
Jeszcze z pretensjami do mnie że nauczyłam nosić.. I że to przeze mnie taka płaczliwy bo ha byłam taka..
Muszę zebrać myśli aby ci coś sensownego odpisać....

A jak się nie śpi to nie ma pobudek:)
Wiec jestem w czołówce :p

On nadal nie śpi, miał zamknięte oczy na cycu przez 10 minut i już liczyłam barany dla siebie a on wypluł i otworzył oczy i się bujamy nadal

Zobacz załącznik 909767
Mój wczoraj w dzień spał łącznie 2 godziny , w tym godzinę w wózku na spacerze . To wieczorem padł już ze zmęczenia . Ale wiadomo wolę żeby nie spał w dzień niż w nocy :)

A mama , albo może teściowa ?
Może komuś udałoby się zostać z małą na tą godzinę czy dwie .
Musisz pójść po pomoc , porozmawiać z kimś . Twoje dzieci potrzebują zdrowej , cieszącej się życiem mamy .
Tulę mocno .

reklama
Kasia super wygladaliscie. Ja mam chrzciny teraz w niedziele. Prawie wszystko dopiete na ostatni guzik, jeszcze tylko menu wybrac i oby nie plakal Borys w kosciele, bo bedzie musial zasnac z placzu. Jak zacznie, to tylko cyc go uratuje, bo smoczka nie toleruje

Do góry